fbpx

Josep Julien

Des que al 1991 es va llicenciar a l’Institut del Teatre en Josep Julien ha treballat en teatre amb directors com Alex Rigola, Javier Daulte, Manel Dueso, Xicu Masó, Josep Ll. Bozzo, Pere Arquillué, Claudio Tolcachir o Carme Portacelli treballant textos de Shakespeare, Beckett, Goldoni, Kureishi, Miller o Botho Strauss entre molts d’altres.
D’igual manera gaudeix des de fa anys de continuitat a la televisió o el cinema havent participat en series com Cuentame como pasó, El cor de la ciutat o El y Ella i a pel·lícules com “Haz conmigo lo que quieras” Born o Mala uva.
Tanmateix, paral·lelament a la seva feina com a actor desenvolupa des de fa anys una intensa activitat com a dramaturg i director d’escena per la que ha estat distingit amb nombrosos premis. Durant els prop de trenta anys que porta ja exercint la professió al més alt nivell no ha parat de reciclar-se realitzant, com a alumne, un bon nombre de cursos de diverses matèries tècniques amb professors com Neil Labute, Martin Crimp o be Bibliana Srebrenovich. Al costat de tota aquesta activitat, des de sempre imparteix tallers d’interpretació per a actors novells i coachings per a professionals.

Abrir chat