fbpx

Intensiu d’Estiu: Del text al personatge

Del 15 al 17 de juliol. De 19h a 23h.

Impartit per Concha Milla

” Com a autora i directora de teatre, a més d’actriu, fa molts anys que investigo l’organicitat de l’actor a escena i ho faig, sempre, a través del text. La meva especialitat és treballar el text des d’una perspectiva completa, és a dir: construir i entendre el personatge a partir de les accions que hi ha al text.” – Concha Milla.

 

Objectius

L’objectiu del curs és treballar centrant-nos en els objectius i accions dels personatges. Què fan? Què volen? Què fan per aconseguir-ho? Farem una posada en escena d’algunes de les escenes més rellevants de l’obra per comprovar que si posem l’acció al verb, sabrem el recorregut de cada personatge, serem el personatge.

 

Metodologia

Treballarem amb HAMLET de W. Shakespeare amb traducció de Joan Sellent.

 

Professora

Concha Milla. Actriu, directora i dramaturga. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Els darrers anys ha desenvolupat la seva carrera a Barcelona , Madrid i Buenos Aires com a actriu, directora, assistent de direcció, pedagoga i dramaturga teatral. Com a directora i dramaturga ha estrenat UNA NIT, a Microteatre Bcn, INTERIORS, al teatre La Gleva i REFRACCIONS, a la Sala Flyhard. Amb la cia RudaTeatre, de la que és directora i cofundadora, ha estrenat CALCES DE PAPER i UNA LLIBERTAT DELICIOSA, dos espectacles d’autoria pròpia. Ha fet d’ assistent de direcció amb directors com Mario Gas o Carlos Ianni. Com a actriu ha treballat a diferents sèries de Tv3 i, en teatre, amb directors com José Sanchis Sinisterra, Ramón Barea, Helena Pimenta, Israel Solà, Sergi Pompermayer, Marc Angelet o Blanca Bardagil. És, també, pedagoga i coach teatral.

¿Com fer la inscripció?

Les inscripcions es poden fer en Porta4, per telèfon al 93 185 48 40 o escrivint a info@porta4.cat i enviant amb les teves dades el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Apliquem descompte fins al 30 de maig!

Abrir chat