fbpx

Entre aigua i anís

Mariona Casanovas

Del 13 al 27 de gener de 2017.

Divendres i dissabtes a les 22 hores.

Monòleg a dos veus. 60 minuts. Català.
Recomanada a partir de 13 anys.

#entreaiguaianis   @mariona.casanovasiolive

   entre_aigua_i_anis_web

 

Sinopsi

Entre aigua i anís és un monòleg a dos veus, en què els actors es reuneixen sense artificis, amb la paraula com a protagonista i en què la imaginació i la memòria del públic es veuen assaltades per diferents records. La mort del pare quan la filla ja és gran, farà reflexionar els personatges sobre el pas del temps.

Una obra escrita per Ricard Creus, dirigida i interpretada per Mariona Casanovas. Ella diu: ”el pare es va morir quan jo no era massa gran però, a fora del meu jardí, ja es vivia d’una altra manera i jo, ja em sentia vella per començar de nou. Tancada a casa, em comprava anissos i tant d’anís com volia, i així la casa, i el jardí, i l’aigua del pou, conservaven aquell perfum d’abans.” Relat de la vida d’una dona que viu una total submissió als pares.
Dura visió que fa pensar a la de tantes dones que, sota el jou familiar, no han conegut la felicitat.

 

Fitxa tècnica i artística

Autor: Ricard Creus
Directora: Mariona Casanovas
Actors: Mariona Casanovas i Adrià Creus
Escenografia: Ferran Ycobalzeta
Música: Emili Cuenca
Disseny de llums: Enric Alarcón
Modista: Sera Paz

 

Mariona Casanova va començar molt jove amb la dansa. Va ser llavors quan es va enamorar dels escenaris i de la càmera. Segueix treballant amb constància i perseverança, curiositat i disciplina. La interpretació és també la seva vida. Ha tingut el privilegi de treballar amb grans professionals i també amb noves i meravelloses promeses. I juga, aprèn, experimenta, s’exigeix, gaudeix, pateix… i treballa, treballa i treballa. El camí és infinit. I segueix per vocació i per ella. Mariona Casanovas actualment és productora, directora i actriu de la seva pròpia companyia.


logo Travessia Recomana_petit

Un teatre en cada port! Recomana convida a què els espectadors participin de l’aventura viatjant per les diferents sales de petit format de Barcelona. Premiarem els “viatgers” més fidels que aprofitin millor aquest viatge, que enllaça postfuncions de les diferents programacions.

Entre aigua i anís pertany a l’itinerari Petita memòria, gran història. Viatja per la Travessia Recomana i fes un Trivial!

Abrir chat