fbpx

Alma

Del 20 al 22/11/2020

LaBú Teatre

Idioma: sense text
Durada: 40 minuts
Gènere: Teatre d’objectes
Edat Recomanada: A partir d’1 any

Precio adultos: 9 €
Precio a partir de 1 año: 7 €

Compra la teva entrada

Sinopsi

Primavera, estiu, tardor i hivern. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any, cadascuna amb una essència pròpia que prendrà forma a través dels objectes i materials amb els quals s’anirà trobant la protagonista.
Alma és un espectacle per a la primera infància de petit format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudeixen d’una proposta amb materials naturals, divertida i poètica, que parla del pas del temps.

Equip artístic

Idea original i creació: Anna Ros
Direcció: Andreu Sans i Anna Ros
Interpretació: Anna Ros
Disseny d’il·luminació: Sergi Illa
Tècnic en gira: Sergi Illa
Escenografía i titelles: Martí Doy
Disseny de vestuari: Victoria Cretenze
Producció: LaBú Teatre
Disseny de so: Marcel Fabregat i Joel Condal

La companyia

LaBú Teatre és un projecte artístic de creació escènica contemporània i investigació de la dramatúrgia de l’objecte, atmospheres i paisatges visuals, utilitzant materials ordinaris transformant-los en quelcom extraordinari. L’estètica de LaBú es reafirma a través d’un llenguatge únic de textures, plasticitat i música creant quadres visuals en moviment que suggereixen estats de lleugeresa i llibertat per a petits i grans.

El nucli creatiu de LaBú és la culminació de 15 anys de trajectòria i del treball artístic conjunt de l’Anna Ros i l’Andreu Sans a Barcelona, Londres i Paris. Han treballat diferents tècniques com el mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux a Londres, amb l’Ange Fou i a Paris amb Philippe Genty.

El seu primer espectacle BIANCO, en només un any, ja ha obtingut un premi internacional a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Ha estat presentat a la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas Feten (Gijón-Espanya), a la Mostra d’Igualada (Catalunya-Espanya), a França, Romania i Itàlia.

Conjuntament al seu treball escènic LaBú proposa, a partir del seu llenguatge propi, tallers de creació de poesia visual i acompanyament en la posada en escena d’altres projectes artístics.

Abrir chat