fbpx

‘En alquiler’ pel Sindicat de Llogaters

L’última producció de Porta4, En Alquiler, es presenta en benefici al Sindicat de Llogaters

 

LA LLEIALTAT SANTSENCA (Carrer d’Olzinelles, 31. Barcelona)
Dissabte 9 de juny a les 20.00 hores

 

Verónica Pallini, actriu i antropòloga, i Mikel Fernandino, dramaturg i antropòleg presenten aquest espectacle que mostra un viatge entre Europa i Amèrica Llatina, una història de dones que lluiten per un habitatge digne, dues situacions, dues ciutats, dos moments històrics i la mateixa problemàtica.

Aquesta funció es fa en benefici el Sindicat de Llogaters. La meitat de la recaptació de la taquilla anirà en benefici a la Caixa de Resistència de la campanya #EnsQuedem organitzada pel Sindicat de Llogaters.  La campanya #EnsQuedem vol posar sobre la taula els desnonaments invisibles: els desplaçaments forçats de les llogateres per una gran pujada del lloguer o directament una no renovació de contracte; fets que desencadenen a no poder accedir a un habitatge digne, a forçar el nomadisme i a trencar els teixits socials de les ciutats. Aquesta Caixa de Resistència fa front als costos judicials que hauran d’assumir aquells qui no es poden acollir a la justícia gratuïta i per tal que no es quedin sense poder batallar un dret universal.

Les entrades es poden reservar a la pàgina web de Porta4 (aquí).
El preu amb reserva i per afiliats al Sindicat de Llogaters serà de 10€, el preu a taquilla (pagar en efectiu el mateix dia) serà de 12€.

 

Abrir chat