fbpx
B HATE porta4 teatro

B Hate

Companyia Teatro Maravilla (Companyia resident a Porta4)

Del 7 al 22 de desembre de 2019
Dissabtes i diumenges a les 19:00 hores

Idioma: Castellà
Duració: 50 minuts
Gènere: Performance – Teatre físic
Públic adult

Compra tu entrada

Taquilla: 15€ / Anticipada: 12€


¿Per què B HATE?

Europa s’enfronta a l’imparable auge de l’extrema dreta i d’un nou odre social i polític. Les mesures restrictives de la Comunitat Europea, els alts impostos, el terrorisme, la massiva i incontrolable emigració de refugiats que fugen de la precària situació actual dels seus països i la imminent sortida del Regne Unit d’Europa són alguns dels fets que han marcat l’agenda política aquests últims anys en el conjunt dels governs europeus.

Aquestes mesures han afectat negativament als ciutadans de classe mitjana i baixa al veure com els seus interessos i drets sociales es rifaven per a beneficiar els polítics i els interessos privats de les grans corporacions. Això ha generat un enfrontament en la convivència global propiciat per les diverses estratègies comunicatives, com pot ser el discurs de Trump entre altres, que només afavoreixen al rencor i al despreci d’aquells que no consideren els seus iguals.

Sinopsi

B HATE és un espectacle performàntic amb elements del teatre físic que explora de manera desenfadada i violenta el fenomen de l’odi, la tortura i la crispació social dels nostres temps.

Cinc interprets, un espai buit, escenografia deixalla i molta experimentació a partir d’una mirada crítica cap a la convivència en la societat actual i el seu constant sentiment d’odi cap a la diversitat.

Un viatge corporal carregat d’emoció i esforç físic que busca traspassar lo convencional i posar sobre la taula algun que altre tema tabú que ja és hora de fer front.

Fitxa tècnica i artística

Actors: Cristina Serrano, Iván Llinàs, Laura Parra, Max Gabriel i Núria Rodriguez
Dramaturgia i moviment escènic: Daniel Naranjo
Escenografia: Daniel Naranjo
Disseny d’il·luminació: Germán
Tècnic d’il·luminació: Aléx Vila
Vídeo: Gastón Fretes
Assistent de càmera: Agustín Alvaréz
Fotografia: Raúl Bayo

Sobre la companyia

La Companyia Teatro Maravilla va ser la guanyadora de la III Mostra de Teatre Breu del 2019 de Teatre Porta 4 amb la obra Hamlet Radical.

La companyia és un equip autogestionat d’actors amb la missió de produir i promoure creacions teatrals pròpies de perfil contemporani en les que l’actor és el principal generador del discurs escènic. El seu segell personal està basat en la experimentació escènica, el que té com a resultat diferents estils i formats.

La companyia es va fundar el 2016 pels actors Ana María Martin, Daniel Arjona i l’actor, director i dramaturg Daniel Naranjo, a partir del workshop ‘La performance no es teatro’, l’objectiu principal del qual era indagar en la contemporaneïtat d’aquest concepte escènic des de la perspectiva de la interpretació.

El primer resultat del workshop va ser ‘Wonder Box’, un crit en contra la homofòbia i el bulling, estrenada el 2017. A partir d’allà, la companyia s’ha centrat en el perfeccionament de noves tècniques de recerca i experimentació teatral.

 

 

Abrir chat