fbpx
bababà de com sona

Bababà – 15 de desembre del 2019

Bababà de la Companyia Com Sona

Horari: diumenge 15 de desembre a les 11:00h i 12:00
Gènere: espectacle musical
Duració: 35 minuts
Edat recomenada: nens i nenes de 0 a 2 anys

Compra la teva entrada

Preu adults: 8 €
Preu a partir d’1 any: 6 €

Sinopsi

Bababà és un espectacle musical dirigit a nadons de 0 a 2 anys d’edat. A Bababà la música és la protagonista a través del so, els instruments, les vocalitzacions i les inflexions de la veu.

A través de la llum i el so, els dos músics creen una atmòsfera màgina pels nens i nenes. Bababà es tracta d’un espectacle de màxima proximitat en el que els més petits podran gaudir de la música interpretada en un rigorós directe.

Fitxa artística

L’espectacle està produït per la Companyia Com Sona i compta amb dos intèrprets: l’Elena Pereta i l’Oriol Aguilar. L’Elena s’encarrega de la veu i l’ukelele i l’Oriol del contrabaix, la guitarra i la veu.

Sobre la Companyia Com Sona

Com Sona neix a Barcelona el 2005 amb l’objectiu d’apropar la música als més petits. Durant la seva llarga trajectoria, Com Sona ha ofert concerts de petit i mitjà format a escoles de bressol, escoles d’educació infantil, centres cívics, biblioteques i teatres.

La companyia ha participat activament en projectes dinamitzats per a centres de recursos educatius de diferents districtes de Barcelona com el de Gràcia, Horta-Guinardó o Les Corts, entre d’altres.

Abrir chat