fbpx
Basurilla en Porta4

Basurilla. 6 i 7 de març

Obra de teatre infantil de Cia. La sonrisa del Lagarto

Horari: Divendres 6 de març del 2020 a les 18.00 hores i dissabte 7 de març a les 11.00 i a les 17.00 hores
Idioma:
Universal
Duració: 50 minuts
Gènere: Clown, teatre gestual i d’objectes
Edat Recomenada: A partir dels 3 anys

Aquesta obra ofereix un taller complementari de creació de joguines i titelles amb materials reciclats. El taller està destinat a nens i nenes majors de 4 anys i té una capacitat limitada.

Compra la teva entrada

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’1 any: 7 €
Preu entrada+taller: 8€

Sinopsi

Una simpática basurera llamada Basurilla pasa el día limpiando y recogiendo basura de las calles. Pero lo que más le gusta es usar la imaginación y transformar los objetos en juguetes divertidos.

Es sorprendente las montañas de basura que somos capaces de generar, pero más sorprendente es lo que se puede hacer con todo lo que ya no sirve y se arroja a la basura. Las cosas más simples y cotidianas adquieren vida y se llenan de historia cuando la imaginación entra en juego.

Basurilla nos cuenta el arduo trabajo de recoger basura y lo fácil que resulta hacer de esto un juego y transformar y darle una utilidad divertida a los objetos.

Basurilla gira en torno a dos temas fundamentales: por un lado, el amor a la naturaleza y la necesidad de reciclar, reutilizar y recuperar, sensibilizando sobre la protección del medio ambiente. Por el otro, fomentar la creatividad infantil e invitar a crear los propios juguetes, huyendo del consumismo voraz.

Taller

Taller de creació de joguines i titelles amb materials reciclats. Els nens i nenes que participen al taller creen la seva pròpia titella i fan jocs de teatre.

Més informació sobre el taller

Fitxa artística

Actrius: Ave Hernández y Marli Santana
Fotografia: Cia. La Sonrisa del Lagarto, Paco Ventura, Teodoro Gracia
Producció: Cia. La Sonrisa del Lagarto
Direcció: Marli Santana

Objectius del projecte

El teatre és un espai de convivència que fomenta en els nens i nenes les ganes de jugar, construir i expressar, posant-lo en contacte amb la multiplicitat de mitjans per a fer-ho. És un espai que els ajuda a desinhibir-se, relacionar-se, conèxeir-se a un mateix i a l’altre, descobrir nous mitjans d’expressió, bussejar en la seva imaginació i aprofitar-la per donar forma a allò que els motiva, d’una manera agradable, relaxada i divetida. El teatre és un espai on s’aprèn jugant.  

Abrir chat