fbpx

Burilles a les plantes

Plaetix

Burilles a les plantes neix de dos processos de creació escènica: una primera obra teatral creada en col·lectiu al costat d’altres 5 actors i actrius a Barcelona, anomenada “Malpensa i encertaràs”, on abordàvem la problemàtica de l’assetjament immobiliari del que eren sobretot víctima les persones ancianes, així com la solitud i desvertebració social en què vivim a les grans ciutats contemporàniament. Després, arran de l’escriptura d’un text per al personatge de Carme Palau, que sortia a l’obra, vàrem fer un procés de creació i muntatge amb Martha Billorou a Buenos Aires l’any 2017. Aquesta és una derivació d’aquestes dues obres, realitzades a partir del personatge de Carme Palau, on l’acompanyem al moment en què pren una decisió límit, a causa de la seva situació de llunyania afectiva amb la seva filla, i d’alienació en un entorn que ha canviat tant que ja amb prou feines resten vincles afectius veïnals

Reserva de entradas
Preu 12 € taquilla – 10 € amb reserva 

Sinopsi

La señora Carme és l’última inquilina d’un edifici situat en un barri que s’ha posat de moda, el qual un grup d’inversors vol reconvertir en un hotel per a turistes. Tot al seu voltant canvia contínuament, generant un espiral que tendeix a expulsar-la del lloc. Però la Carme no està disposada a cedir davant les pressions externes que contínuament posen a prova la seva capacitat de resistència.

Plaetix

Plaetix és una associació cultural que realitza projectes artístics, tant audiovisual com escènics, on tractem temes de rellevància social de proximitat amb una hibridació en la forma vinculada a la multidisciplinarietat i rerefons divers dels seus membres. Veiem les arts com una eina de transformació social i també per a compartir bellesa, totes dues motivacions, eixos del nostre treball. La nostra activitat es produeix entre Barcelona i Buenos Aires.

Fitxa tècnica

Dirigida per Raimundo Morte
Protagonitzada per Yolanda Diaz
Assistent de direcció Alejandra Gore
Il·luminació Sara Jansen
Música d’Iván Pizarro


Històric de funcions

Dissabte 02/03/2019 18:00
Dissabte 09/03/2019 18:00

 

Abrir chat