fbpx

De capgirat a la terra

La Marciana Companyia.

Edat recomanada: a partir de 3 anys. 50 minuts.
Espectacle de contes musicats.

Diumenges febrer 12h

carrusel_la-marciana-cia_porta-4

Sinopsi

De Capgirat a la Terra és el títol del darrer muntatge de La Marciana Companyia.

L’espectacle arrenca amb l’arribada a la Terra de tres marcians que estan fent una gira interplanetària. La seva missió és ben clara: aparcar la nau espacial per explicar als terrícoles de totes les mides un recull de contes ben originals.
A través de la música, la narració i el gest, s’expliquen contes populars amb personatges que provenen d’altres planetes del Sistema Solar i que es desplacen per l’univers per mitjà d’avions ultrasònics, coets i teletransportadors.
Hem convertit El Patufet, La rateta que escombrava l’escaleta, La Ventafocs, el Soldadet de plom, la Caputxeta, els Tres Porquets i Les set Cabretes en herois i anti-herois galàctics que es troben inmersos en situacions tan insòlites com divertides. Amb tot, l’espectacle combina moments poètics amb moments trepidants.
El resultat és un còctel de tradició i modernitat amb grans dosis d’humor i, sobretot, molt especial.

La companyia

La Marciana és una companyia de contes musicats que neix amb el propòsit de fer arribar la música en viu i la narració de contes al públic familiar i escolar.
Els seus components: Arnau Berenguer (guitarra), David Calvo (saxo elèctric) i Sílvia Ricart (veu i moviment) uneixen les seves trajectòries artístiques, relacionades amb espectacles d’animació infantil, per crear concerts-espectacle adreçats a totes les edats.
Les històries de creació pròpia i les versions dels contes de tradició oral són constants dels seus muntatges. La música, composada paral.lelament al text, serveix no només com a teló de fons de l’acció sinó també pera il.lustrar els diferents personatges que van desfilant per l’escenari, per crear ambients i per fer participar al públic en determinats moments.

Fitxa tècnica

CREACIÓ I PRODUCCIÓ: La Marciana Companyia
DIRECCIÓ: Sergio Pons

INTÈRPRETS:
Veu: Sílvia Ricart
Música: Arnau Berenguer (guitarra) i David Calvo (saxo elèctric)
VESTUARI: Marta Ricart
ASSESSORAMENT PEDAGÒGIC: Laia Gisbert

https://youtu.be/tX67FFX6p-8

Abrir chat