fbpx

III MOSTRA DE TEATRE BREU – 2019

OBRA GUANYADORA: HAMLET RADICAL 

L’obra guanyadora per votació del públic de la III MOSTRA DE TEATRE BREU 2019 és HAMLET RADICAL de la companyia Teatro Maravilla. La companyia ha guanyat una residència artística a Porta4, on podrà desenvolupar el seu projecte i fer la seva exhibició a la sala.

Des de Porta4 volem agrair a totes les companyies per participar a la Mostra, i felicitar-les per la seva feina.

Les peces seleccionades per a la III Mostra De Teatre Breu – 2019 que va tenir lloc a PORTA4 els dies 27, 28 i 29 de setembre van ser:

LOVE ME TENDRE // Xamba #LGBT

Duració: 17 minuts.

Escrita per Núria Montes i dirigida per Albert Baldomà, amb els intèrprets Lorena Mulet, Oriol Vázquez i Gemma Castell. Espai sonor de la cia. Xamba.

Una proposta intimista de temàtica LGBT. Dues dones s’enfronten a la redescoberta i acceptació de la pròpia identitat. Una peça de teatre de text, música en directe i relació directa amb el públic.

 

 

INTERRAIL // Les Candidates #FEMENISME

Duració: 20 minuts.

Escrita i dirigida per Jaume Viñas, interpretada per les creadores Rocío Balagué i Marina Buisan.

Interrail és un viatge per la vida de dues amigues des de que es coneixen a l’escola fins a la fatídica edat dels 30. Una comèdia realista i àgil de rerefons sincer. Un espai per a la reflexió sobre el gènere.

 

 

JOC DE PODER// Nari Nant #AMISTATS TÒXIQUES

Duració: 15 minuts.

Creació de Laura Paulí i Marina Callís.

Amistats tòxiques podria ser el subtítol d’aquesta peça curta. La necessitat d’explorar la complexitat de les relacions entre iguals és el motor de creació d’aquestes joves artistes. La companyia vol desenvolupar el seu primer projecte artístic amb aquesta peça de creació pròpia.

 

HAMLET RADICAL // Teatro Maravilla #MASSMEDIA

Duració: 20 minuts.

Una creació de Daniel Naranjo, interpretada per Cristina Serrano i Max Gabriel.

Teatro Maravilla és una col·lectiu d’actors que articula les seves creacions a partir de l’experimentació escènica. Hamlet Radical uneix dues reflexions: la primera és el nom d’Ofèlia; la segona, l’impacte de l’ús – i abús – dels Mass Media en les conductes i relacions humanes.

 

Històric de funcions:

Les sessions tenen una durada de 90 minuts.

DIVENDRES 27
  • 17:00h// Sessió 1
  • 19:00h// Sessió 2
  • 21:00h// Sessió 3
DISSABTE 28
  • 17:00h// Sessió 1
  • 19:00h// Sessió 2
  • 21:00h// Sessió 3
DIUMENGE 29
  • 18:30h// OBRA GUANYADORA + COL·LOQUI: Espai de diàleg entre la companyia i el públic. Parlarem de l’obra i del futur projecte en residència. LA TEVA OPINIÓ ÉS IMPORTANT. Aporta el teu feedback a la companyia, la teva opinió pot ajudar-los a desenvolupar millor el seu procés de residència.
Abrir chat