fbpx

Merienda de cuentos

Merienda de cuentos 

Horari: Divendres 18 de desembre del 2020 a les 18.00 hores
                   Dissabte 19 de desembre a les 11.00 horas i a les 17.00 hores
                   Diumenge 20 de desembre a les 11.00 i a les 12:00 hores
Idioma:
Castellà
Durada: 45 minuts
Gènere: Titelles
Edat Recomanada: A partir de 3 anys

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’ 1 any: 7 €

Sinopsi

Coleta y Pelines, la araña de España,
el hada acaramelada, la ratoncita Tenta,
el caracol col-col, la bruja burbuja…

Personatges extrets de la literatura de Gloria Fuertes cobraran vida en aquest divertit conte que comptarà amb els elements típics d’un espectacle de titelles: amagatalls, cops, persecucions i molta participació del públic.

Equip artístic:

Intèrprets: Meli Redondo i Elisa M. Matallín

Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Abrir chat