fbpx
Di Filippo Marionette

Penjant d’un fil. Di Filippo Marionette. 25 de gener.

Dissabte 25 de gener a les 11:00 i a les 12:30 hores

Penjant d’un fil (Appeso ad un filo)

Di Filippo Marionette (Itàlia)

Duració: 45 minuts
Gènere: Titelles
Recomanat per a totes les edats.

@di_filippo_marionette

Compra la teva entrada

Penjant d’un fil. Un espectacle de titelles ple de simplicitat i poesia, commovedor i entretingut. Les titelles estan vives, viuen en el sentit de poder transmetre emocions! Un show sense paraules on cada personatge te la seva pròpia història que conta a travès del moviment i la música, interactuant amb els actors-titellaires que mostren la màgia de la titella.

Perfecte per totes les edats: “Encanta als petits i fa que somiar els adults”.

“El temps és vida, i la vida habita al cor “.

La companyia

La companyia «Di Filippo Marionette» fou creada per Remo Di Filippo i Rhoda Lopez. Les titelles que utilitzen es fabriquen a un petit taller a Itàlia. La companyia s’ha presentat a festivals, teatres i escoles en 20 països: Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Corea del Sud, França, Alemània, Grècia, Índia, Itàlia, Holanda, Perú, Portugal, Rumania, Rússia, Singapur, Espanya, Suissa, Estats Units, Hongria ….

L’espectacle «Penjant d’un fil» fou premiat com el millor espectacle als festivals: «Kleinkunstfestival» a Alemanya el 2017, «Briciole di Fiabe» Arrezzo, gener de 2018, «In Fonte Veritas» Florència, abril de 2018, «Festival de lo Invisible «, Mantua, juliol de 2018, i» Belgorod Fun Kukol «, Rússia, setembre de 2018.

 

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Remo Di Filippo i Rhoda Lopez
Construcció de titelles: Remo Di Filippo i Rhoda Lopez
Producció: Di Filippo Marionette
Vestuari: Daniela Sergiacomi (la mamma!)
Música: Luca Nutricati
Amb la col·laboració: Filippo Di Filippo, Virginia, Melgar Gavilan,Clarisa Muraro, Jose Antonio Puchades, Santiago Durieux, Karen Julieta Gasrock

www.difilippomarionette.com

Abrir chat