fbpx

Crónica de un miércoles cualquiera

El 6, 20 i 27 de febrer

Dissabtes a les 19.00 hores.

Porta4

Comèdia. 90 minuts. Català i Castellà.

Recomanada a partir de 13 anys.

cronica-de-un-miercoles-cualquiera_porta4_04

 

Sinopsi

Tres històries s’entrellacen en el decurs d’un dimecres qualsevol. Tot comença quan les amigues de l’Adriana, una noia de bona família, decideixen muntar-li un comiat de soltera d’allò més boig. La gran organitzadora de tot plegat és la Sofía, amiga de l’Adriana des de la infància, i s’hi afegeixen el Cristian, el seu germà homosexual (excepte quan té al pare davant), la Rebecca una noia gal•lesa que viu pendent per recuperar el seu nòvio i la Vicky, una dona lliberal, comunista i molt culta.

L’Adriana és filla d’un jutge molt mediàtic que es va casar amb l’Alexia una dona molt més jove que ell, amant de la bona vida i poc entusiasmada amb la idea de ser madrastra… El Sr. Burufau ha organitzat el casament de la seva filla amb un advocat, el seu ull dret, tot i que en Cristian està decidit a canviar aquest destí planificat.

L’última peça del nostre trenca-closques ens porta fins un barri humil de Barcelona. Allà l’Asun viu amb el seu fill, en Guille, i passen penes per arribar a final de mes, tot i que ella s’esforça venent drogues en diferents locals de mala mort a altes hores de la nit mentre el seu fill escalfa el sofà. Un bon dimecres, l’Asun trobarà una particular solució a tots els seus problemes quan coneix a la Sofia, ja que els seus interessos es creuaran i tindrà lloc un comiat de soltera del tot inesperat per totes i tots…

Fitxa tècnica i artística

Dramatúrgia i direcció : Sergi Manel Alonso
Intèrprets:  Katarina Bastamow, Mayte Blanca, Ramon Catà, Santi Margarit, Ricardo Moure, Miriam Poblador, Tilly Richard, Elna Urp i Ambar Zambrano.
Disseny de llums: Eric Rufo
Producció:  PORTA 4

Abrir chat