fbpx
dansa per a nadons

Dansa per a nadons – 1 de desembre de 2019

Horari: diumenge 1 de desembre a les 11:00h i a les 12:00h
Gènere: dansa i teatre musical
Duració: 45 minuts
Edat recomenada: nens i nenes de 0 a 6 anys

Compra la teva entrada

Preu adults: 8 €
Preu a partir d’1 any: 6 €

Sinopsi

L’objectiu principal d’aquest projecte és acostar la dansa i el moviment a nens i nenes des de 0 a 6 anys, tenint en compte el nivell de desenvolupament de cada etapa.

Dansa per a nadons representa els tres nivells de dansa en analogia amb el desenvolupament motor dels nens, a través de petites peces que es centren en varis animals escollits pels artistes. Amb una coreografia i música originals, Dansa per a nadons representa les següents etapes del desenvolupament motor:

  • En un primer nivell baix, en el terra, representa l’etapa d’arrossegament i gateig 
  • En un segon nivell mig representa l’etapa d’intentar aixecar-se i les primeres flexions, sense arribar a posar-se dret del tot
  • En un tercer nivell alt representa les primeres passes, quan ja caminen

La funció té en compte la proximitat dels participants, la música en viu, els efectes sonors i els recursos visuals i tàctils.

Sobre el grupo

Francesca Salcedo y Víctor Oller son los integrantes de este dúo artístico. Francesca es bailarina y licenciada en Psicología Clínica. Posteriormente, realizó un Máster en Musicoterapia y un Posgrado en Música, Creativitat i Moviment, lo que le permitió compaginar sus grandes pasiones: la danza, la música y la terapia. Víctor es pianista y licenciado en Traducción e Interpretación. Desde una temprana edad se inclinó por el jazz y se marchó a Países Bajos para cursar los estudios en Piano Jazz. De vuelta a Barcelona, combina su trabajo como profesor de piano y trabajos puntuales de traducción con varios proyectos musicales.

Tras años de trabajar juntos en sesiones de musicoterapia para gente mayor, Salcedo y Oller deciden crear un taller musical de Navidad para bebés. Tras el éxito de este taller, deciden diseñar un nuevo espectáculo, dirigido al mismo público, pero con coreografía y músicas originales para acercar la danza y el movimiento a los más pequeños. Años después, no dudan en seguir avanzando y creando nuevos formatos, tanto para los más pequeños como para otros públicos.

Abrir chat