fbpx
Dins del cor

Dins del cor

24/10/2020

Un conte dolç, sobre l’amistat i la companyia.

Ada Cusidó

Durada: 35 minuts
Titelles i música
Recomanada de 1 a 3 anys

Compra la teva entrada

Preu adults: 9 €
Preu a partir de 1 any: 7 €

 

Sinopsi

Quan surt el sol, estenem la roba al balcó, perquè s’eixugui amb el vent suau.

Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com son: En Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva grossa cua; en Nicolau que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda, el bromista Cuc Maluc que t’agafarà el nas i se l’amagarà a la butxaca, la presumida Filomena, mandrosa, poruga, i fina com les flors!!!

Tots feliços compartim estones, juguem a pilota, saltem i ballem…però…qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l’ha vist mai… Només surt…quan tothom dorm!! psssssttttttttt………..que es desperta!!!

Sobre Ada Cusidó

Va estudiar art dramàtic a l’Institut del teatre (1996-2000).
Va començar a escriure contes curts i a apedaçar-los uns amb els altres fins a configurar espectacles de petit format.
Acompanyada d’algun objecte senzill, del gest i de la veu, explica històries inventades -algunes per ella mateixa, algunes per algú altre-, mig capgirades, retallades, sacsejades i enganxades, fent espectacles de petit format, amb un fil conductor des del principi fins a la fi, que expliquen el que no esperem que s’expliqui.
Actualment, treballa pel consorci d’educació de Barcelona recorrent les escoles de la ciutat. De fa dotze anys també visita les escoles de Sant Cugat amb el pla de dinamització portant històries a les escoles.
Col·labora en diferents projectes del consorci de biblioteques de Barcelona (hora del conte, tovets, nascuts per llegit, espectacle de petit format…),
Ha escrit l’audio guia per nens/es del museu d’ història de la Ciutat de Barcelona i del Museu Monestir de Pedralbes i n’ha fet la locució.
Recorre les biblioteques de diferents municipis de Catalunya, escoles, museus, cases particulars…
També fa d’actriu a Mal de closca, obra de titelles i objectes de la companyia Farrés Brothers des del 2008.

Abrir chat