fbpx

Ella

Aurora Briz

Els últims dies d’Ella estan embolicats en un misteri inquietant, un sense fi de preguntes i, com no?, les bones històries comencen pel final.

Tragicomèdia per a públic adult. 50 minuts de durada. Espectacle en castellà.

Reserva d’entrades
Preu 15€ taquilla – 12€ amb reserva – Estudiants de teatre 8€

 

Sinopsi

A l’interior de la seva casa, ella pot ser qui és i desmuntar el mite, la llegenda, el rol de la “rossa ximple”, apoderar-se i caminar cap al futur, però la solitud no és una bona aliada i en la nit apareixen els monstres, els seus més lleials i fidels companys. És aquí quan torna la infància, la doble, la por. La concentració s’esfuma i, ni el mètode d’interpretació de Lee Strasberg, pot ajudar-la a preparar les seves escenes. Tot es transforma com un foc abrasador i l’alcohol pur.

 

Fitxa tècnica:

Intèrpret: Aurora Briz
Guió: Aurora Briz
Direcció: Jessica Walker

Tècnic de sala: Eric Rufo

Sobre l’actriu:

Inicia la seva carrera des de ben petita, apassionada pel teatre i tot el que tingués a veure amb les arts. Llicenciada en Art Dramàtic, persegueix la veritat i organicitat en tots els seus personatges i projectes, un teatre viu i des del cor.

Compagina la professió amb cursos de teatre físic, cant, escriptura creativa i ficció, entre altres. Investiga els diferents mètodes d’interpretació dels grans mestres. També treballa com a actriu de doblatge, i en el món de la música, com a vocalista i cantautora.

Professionalment ha participat com a protagonista en obres teatrals com “Salome”, “La enfermedad de la juventud”, “Cyrano de Bergeac”, “Nuestro pueblo”… També ha treballat en projectes audiovisuals, curtmetratges i publicitat.

Amb l’objectiu de conèixer-se a si mateixa en profunditat i valorant per sobre de tot l’essència pura del teatre i el seu poder comunicatiu i emocional, es lliura de ple a aquest meravellós joc vital el diamant del qual és poder compartir-ho.

Sobre la directora:

Llicenciada i diplomada en actuació teatral per la Universitat de Xile. Des de fa 30 anys està vinculada a projectes teatrals experimentals, va ser membre fundador de la companyia “Teatro de silencio”.

En 1999 fongui el Laboratori Escola d’Expressió corporal Dramàtica a Barcelona, en el qual desenvolupa una metodologia viva.

Ha dirigit més de 450 processos creatius teatrals i en 2013 crea la Compañia Laboratorio de vocació eminentment experimental.


Històric de funcions:

Del 22 al 24 de febrer, 2019
Divendres 22 21:00h
Diumenge 24 18:00h

Abrir chat