fbpx

Els Petits Llobatons. Ajornem les funcions de març

Bruc Brothers Company

Horari: Diumenges 1, 8, 22 i 29 de març del 2020 a les 17.00 hores
Duració: 30 minuts
Gènere: Espectacle multilingüe amb instruments i titelles
Recomanada: De 0 a 5 anys

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’1 any: 7 €

Sinopsi

Durant una festa familiar en una família de llops, uns llobatons decideixen escapar-se per anar a jugar en el bosc. Després d’haver-se perdut, trobaran el seu camí ajudats per tots els animals del bosc. Els llops vénen de molts països diferents, parlen molts idiomes: català, francès, anglès i italià!

Adaptació de l’obra Els Llobatons per a nadons, Els Petits Llobatons utilitza molts instruments i titelles per fer viure als bebès un contacontes pensat per a ells. S’endinsaran en un món de sons i llengües i tindran la possibilitat de tocar tots els elements del decorat a final de l’obra.

 

Els-llobatons-Bruc-Brothers-Company-portada

Fitxa artística

Autor / compositor: Christophe Sainsot Tintou

Escenografia: Nevermai

Amb: Christophe Sainsot Tintou

Nota de l’autor

Després d’haver presentat per casualitat l’obra Els Llobatons (5 – 8 anys) en una guarderia, em vaig adonar immediatament del potencial que tenia aquesta obra cap als nadons. Deixada de banda la part més narrativa i complicada de l’obra, la màgia que representa ensenyar a nadons instruments de tots tipus i de dimensions molt diferents operava de manera perfecta. Em vaig posar de seguida al treball per poder oferir als nadons una versió pensada realment per a ells. Si l’obra original és bastant literària i juga molt amb les paraules de manera poètica, l’adaptació havia de ser molt més visual i accessible. Els llobatons, protagonistes del conte s’havien de veure i em vaig decidir naturalment per l’ús de titelles. Les seves animacions havien de ser reduïdes al mínim, per no espantar el públic més jove. Finalment des de l’estrena vaig poder comprovar que el repte estava aconseguit: els bebès entren amb una il·lusió manifesta en aquest món poètic on una sola persona parla i canta en quatre llengües, toca uns quants instruments, envoltat per llobatons que viuen tota una aventura.

La part “post-funció” és també molt important. Els nadons, després d’haver sigut espectadors, han de ser actors i poden tocar i veure de prop tots els elements del decorat, titelles i instruments.


Históric de funcions:

Del 5 al 26 de febrer de 2017
Diumenges a les 11:00 hores i a les 12:00 hores

Diumenge 6 de gener del 2019 a les 12.00 hores
Diumenges de gener a les 11.00 hores i a les 12.00 hores, 2019

Abrir chat