fbpx

Alberto Díaz

Alberto Díaz

Diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona.

En teatre cal destacar la seva participació a El Rei Lear dirigit per Lluís Pasqual (Teatre Lliure), Voyager de Marc Angelet (Teatre Nacional de Catalunya), Els nois d’història, dirigida per Josep Maria Pou (Teatre Goya), el musical Hair, dirigit per Daniel Anglès (Teatre Apolo), Volpone dirigit per Pep Pla (CAET), Al vostre gust dirigit per Xicu Masó (Teatre Romea), Se fue en un barco de Joan Vázquez (Teatre Almeria), La flauta màgica (Cia Dei Furbi) o Esquivel! de Llàtzer Garcia (Nau Ivanow) amb la Companyia Arcàdia.

És membre de la companyia LA RUTA 40 amb la que ha estrenat La Col·lecció (Festival Grec/Sala Beckett), Fa una mica de soroll (Sala Atrium), To Ramona (Teatre Lliure), Selecció (La Seca-Brossa) o El Balneari (Festival Temporada Alta).

També ha estrenat com a director El llarg dinar de Nadal (El Maldà / Premi Butaca 2015), En alta mar (Teatre Gaudí), Palabra sobre palabra (Nau Ivanow), Cròniques de nits senceres (Porta4) o Diàleg a 4 (Obrador Sala Beckett).

En televisió ha treballat amb la companyia Tricicle al programa Més Dinamita. També intervé a altres sèries de TV3 com 39+1Kubala Moreno ManchónLa Sagrada FamíliaEl Cor de la Ciutat o Ventdelplà.

Realitza doblatges en sèries de dibuixos animats i imparteix classes d’interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i a l’Estudi Laura Jou, entre altres.

Web personal: http://albertodiaz.wix.com/albertodiaz

Professor de Interpretació II i Monogràfic de Gestió de Projectes Escènics

Abrir chat