fbpx

Asier Ramos

Director i guionista graduat en la ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) amb la menció en direcció cinematogràfica.
Després d’haver realitzat “Petit”, la seva primera incursió en el món del curtmetratge, en 2019 es gradua amb “Els Apatxes”, un curtmetratge inspirat en el món dels campaments d’estius que neix d’una experiència personal.

Petit destaca pel seu bon recorregut per festivals. Després d’haver estat seleccionat pel catàleg de distribució The filmnow project, projecte vinculat a la ECAM, realitza un recorregut per múltiples festivals de cinema. D’aquest recorregut destaca: El premi del públic i al millor muntatge en la Trobada audiovisual de Joves del Cinema Jove 2018, el premi a la Millor Banda Sonora en el Festival de cinema Ciutat de Vera (2018), el premi a la Millor Direcció jove en el Festival de Cinema de Boadilla de la muntanya, la nominació a Millor Director Novel en el Festival de cinema de Piélagos, la nominació a Millor Fotografia en el Camerimage (2018) i formar part del catàleg del Short Film Córner del Festival de cinema de Cannes (2019).

Quant a Los Apaches, comença el seu recorregut per festivals en la passada edició de la SEMINCI 2019 (Setmana Internacional de Cinema d’Autor de Valladolid) i del seu actual recorregut per festivals destaquen les seleccions en el Festival de cinema Sant Joan d’Alacant, el Festival Internacional de curts i videoclips CAOSTICA Bilbao, la Secció Nacional de Curtmetratges de l’Almagro International Film Festival AIFF, Festival de cinema Infància i Adolescència de Ciutat de Bogotà i la selecció en la categoria escoles de cinema del Festival de Cinema i Televisió Regne de Lleó.

Actualment compagina la docència (en L’Autèntica i en el programa educatiu “CINEBASE”, amb el rodatge del seu primer llargmetratge documental Traspasando Muros i el desenvolupament de projectes de ficció.

Abrir chat