fbpx

Clara Garcés

Llicenciada en art dramàtic pel Institut del Teatre de Barcelona l’any 2015. Anteriorment es forma com a actriu en l’Estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver. L’any 2012 rep una beca per estudiar amb Nicolai Karpov a l’Escola d’Estiu Preval del Teatre de Sant Miniato, Itàlia. Actualment segueix completant i enriquint la seva formació realitzant cursos d’interpretació amb diferents mestres.

En teatre ha participat en diferents muntatges com: Barcelona (Contra la paret) dir. Lali Álvarez (Festival Grec 2016, Firatàrrega 2016, Festival Temporada Alta 2016), Els dies que vindran dir. Cristina Cervià (Temporada Alta 2017/TeatreAkadèmia), Carrer Hospital amb Sant Jeroni dir. Roberto Romei (Arnau Itinerant), Bats&Clubs Dir. Gerard Valverde (Festival Shakespeare 2014), Jo després del teu dir. Carolina Llacher(Teatre Tantarantana) i Irena i els llops dir. Toni Sans, entre uns altres.

En cinema destaca la seva participació a la festa de l’Adam, llargmetratge dirigit per Santiago Lapeira (2008) i protagonitza Numen, curtmetratge dirigit per Lucca Saavedra (2015).

En televisió l’hem pogut veure en sèries com El Cor de la Ciutat (Tv3), La Riera (Tv3) i en Mira lo que has hecho produïda pel Terrat per Movistar+.

Ha treballat eventualment en el doblatge de pel·lícules, sèries per a televisió i locucions.

Professora d’Interpretació 1

Abrir chat