fbpx

Jordi Pérez

Després d’estudiar interpretació a Barcelona, segueix desenvolupant els seus coneixements amb artistes com Christine Adaire, Carol Rosenfeld, Janot Carbonell, Raimon Molins, el Workcenter entre d’altres.
Com a actor de teatre ha treballat majoritàriament amb cia. Sargantana. També ha treballat en cinema i televisió, en pel·lícules com “Barcelona, nit d’estiu”, “Barcelona, nit d’hivern” o sèries com “Cites” o “matar al padre”.
Com a autor ha escrit més de 20 obres de teatre, de les quals “No country for old myth” i “Stan & Owsky” es van publicar l’any 2013, i ha traduït nombroses obres de teatre al català, francès i anglès.
També ha composat bandes sonores per a teatre, per a obres com “No country for old myth”, “La Plana” o “Li/ea/ving – act II”.
Com a director, crea cia. Sargantana fa més de 15 anys i hi treballa ininterrompudament. També ha dirigit per a altres companyies a Barcelona, ha participat com a director d’actors en obres com “El Bufón del rey Lear” a la Sala Fénix, i ha dirigit a l’estranger obres com “Huis Clos” a Laayoune (Sáhara), Noir sur blanc a Cabestany (França), entre d’altres.
L’any 2009 crea el grup de recerca escènica “La Cuina”, on desenvolupa el sistema “ iam” (impulse-action motion system). Actualment, “La Cuina” ha esdevingut “transborders”, un laboratori errant.
Aun así, paralelamente a su trabajo como actor desarrolla desde hace años una intensa actividad como dramaturgo y director de escena por la que ha sido distinguido con numerosos premios. Durante los cerca de treinta años que trae ya ejerciendo la profesión al más alto nivel no ha parado de reciclarse realizando, como alumno, un buen número de cursos de varias materias técnicas con profesores como Neil Labute, Martin Crimp o be Bibliana Srebrenovich. Junto a toda esta actividad, desde siempre imparte talleres de interpretación para actores noveles y coachings para profesionales.

Abrir chat