fbpx

Tomàs Bayo

Director, guionista i dramaturg format a l’escola de cinema ESCAC, on s’especialitza en escriptura i també cursa un máster en desenvolupament i creació de projectes de ficció.
Abans de dedicar-se al cinema, es forma com a actor a l’Aula municipal de teatre de Lleida i forma part les companyies de teatre lleidatanes La inestable 21 i A 4 forques. Amb elles representa diferents espectacles per tota Catalunya, entre els quals destaquen “A l’altre costat del llit” i “Mukashi”.
En audiovisual, els seus curtmetratges com a guionista “Ni oblit ni perdó” i “Solsticio de verano” han estat projectats en desenes de festivals locals i internacionals i han guanyat diferents premis als festivals de Valladolid, Huesca o al D’A de Barcelona, entre altres. En teatre, ha dirigit i co-escrit peces com “La vida clara”, estrenada l’any 2018, i també micro-teatres de petit format.
Actualment compagina la docència amb els seus projectes personals com a guionista i director – tant en audiovisual com en teatre – entre Lleida i Barcelona.

 

Abrir chat