fbpx

Esperant Sister i Brother

Companyia Las Albas

Funcions:

  • Dijous 28 de novembre a les 21:00 hores
  • Divendres 29 de novembre a les 21:00 hores
  • Dissabte 30 de novembre a les 21:00 hores
  • Diumenge 1 de desembre a les 18:00 hores

Idioma: Castellà i català
Duració: 1 hora i 15 minuts


Sinopsi

Sis actrius intenten decidir quina serà la pròxima obra que representaran. Debaten entre dues opcions: Bones notícies de Sister de Manuel de Pedrolo i Estava a casa i esperava que arribés la pluja de Jean Luc Lagrace. Obres oposades en èpoques, estils, llenguatges i estètiques, però amb temes en comú: l’espera, la vacuïtat de l’existència, la perseverança de la dona a l’espera de temps millors, l’esperança i l’ànsia de llibertat.

Esperant sister i brother s’escriu com una versió “sui generis” basada en elements i framgents dels textos de Manuel de Pedrolo i Jean Luc Lagarce, on el metateatre, el teatre de l’absurd i el teatre simbòlic i poètic conflueixen fent que les actrius transitin per diferents personatges, espais temporals, llenguatges, atmòsferes, conflictes i mons femenins.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Cristina Lügstenmann
Actrius: Natalia Cros, Esther García, Cristina Pérez, Marta Puchal, Ruth Talavera y Mònica Rius
Escenografia i vestuari: Compañía Las Albas

Sobre la directora

Cristina Lügstenmann es va formar com a actriu a l’Estudi Nancy Tuñón i va completar la seva formació a Suïssa, Espanya i Nova York. És directora de teatre, coreògrafa, professora de teatre i tècniques corporals, ballarina i actriu, diferents facetes artístiques que ha sapigut complementar a la perfecció al llarg de la seva carrera. Com a actriu ha traballat en obres teatrals a Suïssa, Alemanya i Espanya sota les ordres de directors com Pilar Miró o Carlos Santos. Com a directora ha dirigit i assessorat més de 15 obres, entre elles La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca o Yo soy un hombre, de i per a Verónica Pallini.

Esperant Sister i Brother és la segona obra que representa la Companyia Las Albas, després de l’èxit del seu primer muntatge La Casa de Bernarda Alba. Aquesta nova creació surgeix a partir dels desacords entre les integrants de la companyia per decidir quina obra representar després de Lorca. És aleshores quan decideixen jugar a favor del conflicte intern real creat per les actrius i fer d’ell una línia d’acció que estructuri la obra.

Abrir chat