fbpx

Estel Petit

De l’1 al 5/01/2021

Teatre de cançons i titelles Pamipipa

 

30 minuts. Català. Teatre de cançons i titelles adreçat a petits fins a 3 anys.

@TitellesPamipipa

Compra tus entradas

“El cel s’ha pintat de nit i el Sol s’ha ficat al llit, però el bosc encara és viu i amb ganes de fer xiu-xiu. Cançons, sons, titelles i jocs amb llum per a descobrir el bosc de nit.”

Sinopsi

Estel petit és un espectacle de cançons i titelles el text el qual és majoritàriament cantat. Principalment està basat en cançons de bressol tradicionals, encara que també presenta un bon farcell de dites, rodolins i poesies.

Amb aquest espectacle us endinsem en un paisatge sonor nocturn. Ho aconseguim amb reclams, sonalls diversos i alguns instruments (arpa, acordió diatònic, harmònica, timbal, tubulòfon, arpa de boca, plat, caixa xinesa i flauta d’èmbol). Tots els fem sonar en directe i alguns tenen la particularitat que els hem construït expressament per a l’ocasió.

També juguem amb el llum i la foscor per a descobrir cada racó del món nocturn o bé alguns personatges que són, en sí mateixos, objecte lumínics (estels, cuca de llum). I és clar, no hi falten altres elements habituals en les nostres creacions com ara joguines, coixins, petxines i fins i tot algun instrument que de personatges. En quan als titelles ens valem de tècniques de tija, ombres xineses i llum negra.

Tot plegat dóna lloc a una obra escènica que combina en perfecte equilibri els tres aspectes que més desperten l’interès dels infants més petits: llum, moviment i so. Això sí, sense aclaparar, vetllant sempre per la innocència i cultivant la bellesa.

 

Titelles PamiPipa, som una companyia professional d’arts escèniques especialitzada en espectacles de cançons i titelles per bebés i primera infància. Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple: la actriu i cantant, Mar Gascó (creació direcció i interpretació) i el músic i tècnic Pere López (interpretació, muntatges musicals i dissenys tècnics).
Apostem per les arts escèniques de petit format fent servir un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere fem referència a una manera de comunicar-se amb els nens i nenes de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interesos.

WEB PAMIPIPA

 

Abrir chat