fbpx
Extempore improvisación

Extempore – Jose Malaguilla

Obra d’improvisació per Jose Malaguilla

Idioma: Castellà
Duració: 60 minuts
Gènere:  Improvisació

Sinopsi

Un Viatger entra en escena amb una corda. Juga amb ella, la transforma en diferents objectes i situacions. Ens mostra a través del joc el cicle de la Vida, del cordó umbilical al llaç escorredor de la Mort… i volta a començar.

La corda es transforma finalment en un cercle que farà les vegades d’escenari dins de l’escenari, de Teatre Màgic en el qual tot pot passar.

A partir d’unes cartes del tarot que ha repartit al públic, el Viatger demana suggeriments i records, que serà la matèria primera per a construir històries improvisades, amb un aire de realisme màgic i tocades per la poesia de l’instantani.

 

Fitxa tècnica i artística

Idea i Direcció: Anna Carlota Fernández
Viatger / Improvisador: Jose Malaguilla
Disseny de vestuari: Nozama
Escenografia: Anna Carlota Fernández

Sobre la companyia

Jose Malaguilla és diplomat en el col·legi de Teatre de Barcelona, on es va formar tant en text, gest i veu. És fundador de la companyia Malrayo, amb la que va començar a realitzar espectacles d’improvització.

El seu primer espectacle va ser Impoadway i amb ell va realitzar una gira per Catalunya i va estar tres mesos a la sala Versus. Amb el seu espectacle en solitari, Imprólogo, ha estat a diverses sales i festivals, a més a més de realitzar gira per la costa de Levanta.

Al setembre de 2019 estrena Extempore en el festival de teatre d’improvisació més important d’Espanya.

Anna Carlota Fernández és una arteterapeuta, fotógrafa, docente teatral y actriz; formada en interpretación teatral en: Eolia, Col·egi del Teatro de Barcelona, Memory y formada en voz cono Isabel Soriano.


Temporada 2019-20:

Divendres 20 de desembre a les 21:00 hores

 

Abrir chat