fbpx

Farenheit. La otra historia

Pierrot teatro (Argentina)

De l’1 al 9 d’abril de 2017.

Dissabtes i diumenges a les 17.00 hores.

Teatre infantil. 50 minuts. Català.

#Farenheit

Farenheit_Porta4_web

Sinopsi

Any 2142, al sud del mon, ciutat de Buenos Aires. Gustavo Montag, és un operari del sistema mundial de cremades de llibres. El seu objectiu és convertir-se en el major cremador de la seva secció.

Li encarreguen cremar un gran llibre.

El llibre s’escapa al món real.

Gustavo el persegueix.

El llibre es invencible.

La tapa del llibre s’obre, les lletres s’escapen de les fulles, envaeixen al protagonista. Un nou Univers apareix i les aventures es succeeixen: al mar lluita amb pirates juntament amb Sandokan, travessa històries que apareixen a l’Odissea, viatja en catifa voladora, en globus, en cavall, coneix les pocions d’Alícia, ajuda a un Principito, salva a una tortuga que el torna a una altra terra, col·labora amb l’amor de Romeu i Julieta, lluita contra alienígenes. Un altre, semblant però diferent, el torna a la seva realitat: destruir el llibre. Però alguna cosa canvia, Gustavo és igual però diferent. Lluita contra aquest ésser virtual que pretén cremar el llibre. Gustavo defensa allò que volia destruir: El poder del llibre, de les lletres, transforma el futur.

Fitxa tècnica i artística

 Dramatúrgia: Mauricio Rodríguez i Diego Biancotto

Producció general: Pierrot Teatro

Direcció: Diego Biancotto

Actuació: Mauricio Rodríguez

Escenografia: Alfredo Rodríguez i Paulina Martínez

Vestuari: Santi Rao, María José Gobi i Analía Seghezza

Música original: Renso Bonifacio i Agustín Taberna

Disseny gràfic: Alan Loaiza

La companyia

Pierrot Teatro comença a funcionar l’any 2008 quan Diego Biancotto i Mauricio Rodríguez desenvolupen un mètode de treball conjunt del que deriva l’espectacle Circo Strada, un espectacle teatral per a tots els públics ambientat en un circ derruït que necessita del públic per a poder funcionar i presentar les seves proves. Des d’aquest moment, l’escenògraf Alfredo Rodríguez treballa conjuntament amb l’actor i el director. Aquest espectacle es desenvolupa des de finals del 2008 fins l’actualitat realitzant funciones en diversos llocs del país. L’any 2013 Pierrot Teatro comença a fer funcions de teatre humorístic per a adults sumant als actor Valerio Cocco, Santiago Dinelli i al músic Piero Jacinto. D’aquest nou conjunt es crea l’espectacle Varieté Pierrot, amb nombroses funcions a Argentina i Brasil. Al març del 2015 el grup decideix tornar al teatre per a tots els públics però aquesta vegada incloent un contingut transversal educatiu, l’interès per la literatura, d’aquí el nostre espectacle actual Farenheit. La otra historia.

Abrir chat