fbpx

Monogràfic de veu amb l’Helena Kabo

Estem preparant el curs 2019-20

 

Professora: Helena Cabo

Destinat a persones curioses, interessades en millorar la qualitat de la veu, augmentar els seus coneixements i explorar les seves possibilitats vocals. Professionals i estudiants del món escènic. Persones que necessiten la veu per treballar.


Veu i respiració

Gener

Aprendre una respiració àgil i natural, que ens permeti un treball vocal còmode, sa i ràpid.

Aquest taller s’enfoca en la capacitat del cos en respirar exactament com ho necessita. Les tècniques que s’aprenen recorden al cos el que ja sap i són eficaces i senzilles . Com moltes vegades a la vida no es tracta de fer més, sinó fer el just per aconseguir el màxim resultat.

El taller és variat , divertit i estructurat i s’adapta a les necessitats individuals dels participants .

Destinat a interessats en millorar la qualitat de la veu, augmentar els coneixements i explorar les seves possibilitats. Professionals i estudiants del món escènic . Persones que necessiten la veu per a treballar.

Projecció vocal

Pujar el volum de la veu sense cridar no sempre surt de forma segura i fàcil.
Moltes vegades ens sentim forçats, ens cansem de seguida i perdem expressivitat.  Aconseguir que la veu arribi lluny de forma fluida i rica en matisos implica habilitat, entrenament i un cert control de la nostra veu.

Us proposem abordar el treball de projecció vocal activant “trucs” vocals que el cos ja sap fer de forma natural però que moltes vegades necessita localitzar, re-apredre, saber entrenar i fer servir de forma precisa i sàvia. Des d’un sentir corporal lliure de càrregues i tensions extres, des de l’energia del que el meu cos és i vol dir.

Destinat a interessats en millorar la qualitat de la veu, augmentar els seus coneixements i explorar les seves possibilitats vocals. Professionals i estudiants del món escènic. Persones que necessiten la veu per treballar.

 

Veu, emoció i dinamisme

“M’agrada pensar que la nostra veu és la “banda sonora” de la nostra vida. 
Amb ella podem sentir com sona la nostra alegria, la tristesa i les esperances;
les ganes de viure, de fugir i de mentir.
Escoltem el que ens creiem, el que ens emociona o molesta;
el nostre créixer i com madura el que anem aprenent i desaprenent.”

Us proposo experimentar amb la veu connectant el missatge que volem transmetre amb les emocions dins una unitat sonora rica i dinàmica. Jugar i donant-se la possibilitat de sortir del “quadradet” sonor que sempre fem servir. Conèixer millor com funciona aquesta caixeta de música que tots portem dins. Aprendre el seu maneig de forma respectuosa i sàvia, per gaudir d’ella cada dia.

Al finalitzar el taller, s’entregarà un dossier amb tots lels aspectes teòrics i tècnics de la sessió i l’explicació dels exercicis realitzats.

 Inscriu-te

Abrir chat