fbpx

La cantant calba

Companyia Estudi Zero Teatre

 

Idioma: mallorquí
Duració: 1 hora

Compra la teva entrada

Taquilla: 15 € / Anticipada desde: 6 €


Sinopsi

En un habitatge inglès i molt aburgesat, el típic matrimoni inglès, els Smith, tenen una divertida conversa en la que, per exemple, parlen sobre una família que coneixen en la que els homes i dones es diuen Bobby Watson o d’un metge que només recepta medicaments que ha provat i que abans d’operar a en Parker es va fer operar el fetge sense estar ell malalt.

La criada els anuncia l’arribada del matrimoni Martin. Mentre esperen, el senyor Martin para amb la senyora Martin com si fos una desconeguda i ambdós es sorprenen de les seves coincidències: han vingut en el mateix tren, tenen els mateixos fills, viuen al mateix carrer i casa, i fins i tot en el mateix llit… però no es recorden.

Fitxa tècnica i artística

Autor: Eugène Ionesco
Adaptació: Biel Mesquida
Direcció i producció: Pere M. Mestre
Interpretació: Pepa Ramon, Dominic Hull, Lourdes Erroz, Pere M. Mestre, Imma Villalonga, Xim Vidal
Espai escènic: Dominic Hill
Equip tècnic: Jaume Sastre
Vestuari: Lourdes Erroz
Il·luminació i so: Denis Hull y Oleg Zahiney
Administració: Antònia Beltran
Material gràfic: Diego Ingold
Fotografia: Ruben Ballester
Col·laboracions especials: Antònia Oliver y Joana Mª Mairata
Comunicació: Laura Dalmau

 

Sobre la companyia

Estudi Zero Teatre és una companyia professional que neix el 1985 a Palma. Es dedica a la producció i distribució d’espectacles, a la gestió del Teatre Sans a la ciutat de Palma i a la docència en l’eScola d’Arts escèNiqueS del Teatre Sans.

La companyia ha estrenat més de 50 espectacles de diferents línies i àmbits, des de texts per adults com produccions com Ionesco, Goldoni, Shepard, Queneau,… com teatre per a un públic infantil i juvenil en el que s’han fet més de 15 muntatges i més de 1000 actuacions. Mereixen una menció especial els espectacles de cafè teatre i cabaret estrenats al Teatre Sans utilitzant espais no convencionals de l’edifici i que són marca d’estil de la companyia.


Temporada 2019-20
Divendres 22 de novembre a les 21:00 hores
Dissabte 23 de novembre a les 18:00 hores

 

Abrir chat