fbpx

La nit de les tríbades

Del 11 al 25/04/2015

Kadiram Teatre

Dissabtes d’abril a les 18 hores.

Català. 90 minuts. A partir de 13 anys.

la-nit-de-les-tribades_carrusel_porta-4

Sinopsi

Assistim a un intent d’assaig de La més forta amb un testimoni d’excepció, el seu autor August Strindbert, assaig que mai es portarà a terme davant la reacció d´August a l’assabentar-se que la seva dona Siri, ha cridat per interpretar l’altre personatge a la seva amiga Marie Caroline ajudades per l’actor de moda Vigo Schiwe. Per sobre de la versemblança biogràfica l’obra planteja un irreconciliable món d’homes i dones amb identitats en guerra.

Fitxa tècnica i artística

August Strindberg                   SANTI MARGARIT
Siri Von Essen                         MARIA RIVERA
Marie Caroline David             SÒNIA PLANAS
Viggo Schiwe                            ÀLEX MENA

Autor                                           PER OLOV ENQUIST
Adaptació                                   JOAN YAGO
Direcció                                      FRANCESC AMARO
Ajudant de direcció                  ALÍCIA MUÑOZ
Moviment                                   CRISTINA MARTÍ

Tècnic de llum i so                    RAMÓN REY
Muntatge visual i
disseny gràfic                             SANTI MARGARIT

 La Companyia

La Companyia Kadiram Teatre neix sota els auspicis de Francesc Amaro, director professional de teatre amb una llarga trajectòria en el món de l’ensenyament teatral. El grup està format per alumnes dels cursos d’interpretació que imparteix el Francesc i es crea amb la intenció d’investigar els llenguatges expressius que connectin i enforteixin la relació entre el teatre i la societat canviant i diversa que vivim.

La companyia es proposa fer un teatre per al gran públic, però sense oblidar el risc i la seriositat  en la tria de textos. El nostre anterior muntatge Inesperadament l’últim estiu de Tennessee Williams és un dels textos més ben construïts pel seu autor a més de ser molt conegut  per la seva adaptació cinematogràfica. Amb La nit de les tríbades volem anar una mica més enllà i enfrontar-nos a un text de complicada construcció però un magnífic exercici per als actors.

A Kadiram Teatre hem treballat molt dur per intentar construir uns personatges versemblants i ens hi hem deixat la pell per fer la nostra humil aportació treballant i assajant una obra increïble i molt humana. Només puc dir que la dedicació dels actors en els assaigs,  tant en la recerca de material de vestuari i d’objectes com en la realització de l’escenografia ha estat admirable. No són actors professionals però les ganes d’aprendre, d’encarar-se amb reptes difícils, donen com a resultat un treball molt digne que s’acosta, malgrat les limitacions, a la professionalitat.

El públic opina.

Abrir chat