fbpx

A la una el sol i la lluna

Del 9/09 al 28/10/2018
Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores

Titelles Pamipipa

35 minuts. Català.
Recomanada de 0 a 3 anys.

#teatreperapetis @TitellesPamipipa @porta4teatro

AFORAMENT COMPLET

Preu: 6 € – Els nens paguen a partir d’un any

A la una el sol i la lluna és un espectacle de cançons populars, jocs de falda i rimes, catalanes i franceses. La cultura popular viatja i enriqueix aquells que l’acullen i la fan viva més enllà del temps i les fronteres.És ple de sons i instruments amb què acompanyem algunes de les cançons, posem so al moviment dels titelles i creem paisatges sonors de la natura. Petits instants que ens presenten la vida al nostre planeta, com ara la pluja, els cargols, les granotes, el vent, la mar o les bombolles d’un peix. Són coses molt importats per als més petits que tot just descobreixen el mon i encara es deixen captiva per ell.Enriqueixen visualment aquesta experiència sonora el teatre d’objectes, els titelles, els gestos, les bombolles, i altres elements, fent-la especialment atractiva i entenedora per als més petits.

Sinopsis

A la una, el sol i la lluna… clinc! Sona una campaneta, una cançó, una trompeta i la melodia de la flauta per acompanyar el vol del petit colom blanc. Oh! Ou! Un ou! Serà de pica-soques, o d’oca? Si a casa seva no està, un cucut serà! Cucut-cucut! El camp és ple de sons i animalons, i de la nostra caixa en sortiran de tots els racons.

Un espectacle de cançons, titelles i musicosetes especialment dirigit als infants de 0-3 anys, per a gaudir de la veu cantada, la veu parlada i dels petits matisos d’un món de sons.

Ficha técnica y artística

En escena
Mar Gascó: actriu, cantant i titellaire
Pere López: músic

Producció
Mar Gascó: idea original, construcció de titelles, vestuari, escenografia i direcció.
Pere López: música, escenografia, disseny de llums i edició de vídeo

Titelles PamiPipa

Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple l’actriu i cantant Mar Gascó (creació, direcció i interpretació) i el músic i tècnic Pere López (interpretació i muntatges musicals i dissenys tècnics).

Apostem per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere ens volem referir a una manera de comunicar-se amb els nens de fins a 3 anys, a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interessos.

http://www.pamipipa.com/

Abrir chat