fbpx
l'erugueta i la papallona

L’erugueta i la papallona

Data per concretar

Obra de teatre infantil de Cia. Artgila


Idioma:
Universal (música)
Duració: 40 minuts
Gènere: Dansa, teatre gestual i música en directe
Edat Recomenada: De 2 a 6 anys

Espectacle familiar, en especial per a la petita infància, que aborda el concepte de la finitud com a un fet natural i desitja obrir un espai de comunicació sobre el cicle de la vida a tots els infants que tinguin ganes de parlar-ne.

Compra la teva entrada

Preu adults: 9 €
Preu a partir d’1 any: 7 €

Sinopsi

En un petit bosc se sent un cor i neix una eruga, que atreta per una formosa fulla, hi troba la força per transformar-se en papallona. La papallona aprèn a volar i en el seu aprenentatge descobreix un món de flors de colors i olors. Fruit d’una trobada amb una altra papallona sent la necessitat de reproduir-se, de fer un ou que garantirà la continuació de la vida. De l’erugueta només en queda la pell buida i la papallona li dedica uns instants. Satisfeta, ja no pot aixecar les ales i mor.

Tot succeeix sota la mirada atenta de la guardiana de la vida, que vetlla pel bon funcionament de tots els éssers vius del bosc, i serà l’encarregada de custodiar el nou ou, que comença a bategar…

 

 

Fitxa artística

Idea original i Direcció: Mercè Llorens
Creació: Mercè Llorens, Valentina Azzati, Aina Puig i Isabel Pla Teixidor
Ballarina i Intèrpret: Isabel Pla Teixidor
Música original i en directe: Aina Puig
Escenografia: Llorenç Llorens, Mercè Llorens i Aina Puig
Disseny so: Jonbi Belategi
Disseny il·luminació: Alexandra Ortiz i Mercè Llorens
Dossier Pedagògic i Pedagoga: Neus Millán

Objectius del projecte

Aquest projecte neix arran de la necessitat de parlar a la petita infància del concepte de la finitud amb naturalitat, com a fet intrínsec de la vida. Pensem que hi ha força material per treballar el dol però no tant per explicar un succés natural present a la nostra vida i al nostre voltant.

Creiem important abordar el tema sense necessitat de profunditzar si no hi ha curiositat i/o emanda de l’infant, disfrutar de l’espectacle com a tal. En el cas de que si hi hagi la necessitat, l’Erugueta i la Papallona vol donar l’oportunitat als infants de fer conscient, entendre i assimilar un fet que, ara mateix, sentim que es tracta com a tabú. Volem crear un espai guiat, on es parli de la mort, i que els infants puguin extreure les seves pròpies conclusions, expressar les seves vivències i trobar eines per afrontar el concepte de finitud.

 

Més informació sobre la Cia. Artgila

Abrir chat