fbpx

Les quatre estacions del petitó – Del 03 al 24/11/2019

Mima Teatre

Del 03 al 24/11/2019
Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores

35 minuts. Català.
Espectacle teatralitzat per a nadons de 0 a 3 anys.

@MimaTeatre @porta4teatro

 

Sinopsi

Amb la música de Vivaldi de base argumental i un petita i senzilla història d’un animalet, passarem per les 4 estacions de l’any. En cada una d’elles apreciarem els colors, les textures i els sons amb diversos instruments. Una història senzilla i sensorial per a bebès de 0 a 3 anys.

El contacontes té una durada de 25 minuts + 15 minuts d’experimentació amb els materials que hem utilitzat.

 


La companyia

Mima Teatre neix d’una il·lusió, moltíssimes ganes i un somni fet realitat. El 2015 ens vam consolidar com a companyia arran d’un projecte teatral comú que va ser l’inici de tot.

Des d’aleshores hem creat diversos espectacles infantils i familiars que anem rodant amunt i avall, amb l’objectiu d’acostar el teatre als més petits. Són espectacles amb molt d’humor i música amb els que pretenem arrencar somriures als petits, però també als acompanyants més grans. Així ens ho passem d’allò més bé tots plegats!

Som unes apassionades de la nostra professió a la qual dediquem tots els nostres esforços i les nostres il·lusions. El nostre objectiu principal és transmetre al públic aquesta passió i que gaudeixi tant com nosaltres d’aquest meravellós món anomenat «TEATRE».

El teatre ens il·lusiona, ens fa feliços, ens emociona i ens fa somiar desperts!

http://www.mimateatre.cat/

Abrir chat