fbpx

Matrícula oberta per al curs 2020-21

Curs d’ingrés: dilluns 14 i dimecres 16 de setembre de 10 a 15 hores.
Inscripcions fins al 4 de setembre. PLACES LIMITADES.

Cursos d’interpretació

El nostre pla integral de formació es basa en quatre anys de cursos regulars durant els quals els alumnes adquireixen una base tècnica teatral. Des del primer any, els estudiants participen en les mostres obertes al públic per entrar a formar part del fet teatral des del nivell inicial.

Els nostres cursos:

Tots els cursos regulars es componen d’una classe setmanal de tres hores. L’any lectiu comença al setembre i finalitza a mitjans de juliol. Els grups tenen un màxim de 16 alumnes i en acabar l’any, tots els estudiants participen en una avaluació final en què valoren el curs i el desenvolupament de l’any juntament amb l’Equip Docent.

Altres cursos

 

INTENSIUS

L’autèntica també ofereix cursos pels actors formats, tan els alumnes que han fet totes les formacions regulars de com aquells que provenen altres escoles.

 

Teatre per a nens, nenes i joves

El teatre permet millorar la capacitat comunicativa i ensenya a desenvolupar una nova mirada sobre si mateixos i el seu entorn social. D’acord amb aquestes eines de transformació social oferim els següents cursos:

Vols més informació?

Nombre*

E-mail*

Asunto

Mensaje*

Accedo a que mis datos formen parte del fichero para usos relacionados exclusivamente con el tema del formulario de contacto.

Abrir chat