fbpx

Modou Modou

Companyia Estereo Rum’s Teatre

Idioma: castellà
Duració: 1 hora

 

<<Una vegada, el meu pare em va dir que el sol no es mou, sinó que nosaltres som els que estem en constant moviment fins i tot quan dormim… Tots som migrants>>


Sinopsi

Modou Modou explica la història de Moussa, un noi senegalès que, com milers de joves africans, ha d’emigrar de la seva terra en recerca de millors oportunitats.

En Moussa emprèn un viatge a un món nou amb la il·lusió de trobar un paradís, de veure al seu pare i de conèixer al seu ídol de futbol. No obstant això, la realitat que es troba és totalment diferent.

Després d’una llarga travessia a peu pel desert i en patera pel mediterrani, en Moussa aconsegueix arribar a Europa, sense moltes cartes al seu favor: un país estrany, sense domini del idioma i sense documentació. El paradís anhelat no existia i com ell troba a moltes persones més en la mateixa situació.

 

Fitxa tècnica

Direcció i dramatúrgia: Nadia Zúñiga 
Actors: lgassoume Thiam, Juan Madolell, Hamza Jabbar, Nicaurys Diaz, Abdelhanine Lih, Esthela Kuri, Imane Chmarkh Fath-Eddine
Diseny gràfic: Sergio Tamayo
Fotografia i Vídeo: Víctor Jammal
Producció: Estereo Rum’s Teatre

 

Sobre la companyia

Estereo Rum’s Teatre és una Associació d’Arts Escèniques que es va constituir al 2014 amb la voluntat de crear vincles interculturals i d’integració entre diferents persones migrades a Catalunya. Compta amb més de 9 nacionalitats diferents: Espanya, Mèxic, Senegal, Marroc, Veneçuela, Equador, Colòmbia, Bolívia i Guinea Equatorial, convivint en una mateixa activitat: El Teatre.

Des de fa més de 5 anys, l’actriu i directora mexicana Nadia Zúñiga acull el projecte Estéreo Rum’s i fa una aposta de revelar les emocions i vivències que transiten les persones que emigren i de tot el procès que implica migrar sigui quina sigui la causa, posant-li veu i cos escènicament.


Temporada 2019-2020

Diumenge 10 de novembre a les 18:00 hores

Abrir chat