fbpx
Musiqueries Dani Miquel

MUSIQUERIES. Dani Miquel

Data per concretar

Dani Miquel, el cantacançons


Duració:
45 min.
Gènere: concert en directe
Edats recomanadas: a partir de 10 mesos

 

Sinopsi

Amigos y amigas os presento Musiqueries, un puñado de canciones, juegos y propuestas creativas que tienen la singularidad de tener la raíz clavada en nuestra tierra, en nuestra cultura. Canciones que de forma directa o indirecta forman parte de nuestro carácter, de nuestro talante, de nuestra forma de vivir y entender la vida.

Encontraréis canciones para cantar, para reír, para jugar, y para muchas coses más. Buscad la utilidad! seguro que la encontraréis, y sobre todo disfrutad de ellas. Los mayores al recordarlas y volverlas a cantar, cerrad los ojos y añoraréis muchas aventuras y desventuras, historias de las que hablar en casa con el televisor apagado, en la calle, a la fresca, en la plaza o en la tertulia de un bar.

Fitxa artística i tècnica

Dani Miquel: cantacançons i músic

La companyia

DANI MIQUEL ja és tot un fenòmen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies.

Alhora, Dani Miquel suposa una proposta enriquida pels valors. Tant a les cançons pròpies com les revisitades, cants alegres per viure plenament en la nostra llengua, suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte. Lluny de relats sexistes, discursos estereotipats i estètiques uniformitzadores. Si a tot això li afegim un desig d’investigar també a la base musical, acabem d’entendre el valor i èxit de la proposta. Dani Miquel té cura pels detalls sonors, recupera instruments antics o estranys, incorpora joguets musicals, assolint així altres textures i matissos musicals que obren la ment dels infants.

 

Ressenyes

Fenómen Dani Miquel. (Alicante Plaza)
La vanguardia
Abrir chat