fbpx

No tinc por

Cia. Tanaka Teatre

Del 8 al 29 de gener de 2017

Diumenges a les 10.30 hores i a les 12.00 hores.

Titelles. 40 minuts. Català. Recomanada d’1 a 4 anys.

 

#notincpor    #teatreperapetits    @TanakaTeatre

Fotografia de l'espectacle No tinc por de la companyia Tanaka Teatre

AFORAMENT COMPLET PER LA FUNCIÓ DE LES 12.00 HORES

Preu: 6€ – S’ha de comprar entrada a partir dels 6 mesos

 

Sinopsi

Avui és la primera nit que en Pere dorm sol. És hora d’anar a llit i en Pere té por del silenci de l’habitació, de la tempesta, de la foscor i del monstre que hi ha dins de l’armari. La Lluna, inventarà històries i jocs per ajudar-lo a enfrontar-se i vèncer aquestes pors. Junts descobriran que la nit té moltes coses extraordinàries i que amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons.

NO TINC POR és una experiència divertida i propera, on tots ens hi veurem reflectits. Una història que pretén ser un ajut pels més petits per aprendre a dormir i pels grans per acompanyar-los en aquesta difícil aventura.

L’aventura d’anar a dormir.

Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit.

Fitxa tècnica i artística

IDEA I TEXT: Ariadna Matas i Elsa Lluch.
ESCENOGRAFIA: Thomas Pellizzari i Tanaka Teatre.
TITELLA: Elsa Lluch i Àngels Castany.
VESTUARI: Àngels Castany i Núria Garcia.
PRODUCCIÓ: Tanaka Teatre.
FOTOGRAFIES: Àlex Uzal (www.alexuv.com).
IL·LUSTRACIONS: Blanca Gimeno.
AGRAÏMENTS: Als amics i companys del Taller de Titelles de Pepe Otal.
I a l’Atellier Pellizzari de Port-Vendres (França).

La Companyia

Tanaka Teatre és una companyia sorgida de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

Per als seus projectes Tanaka Teatre fa una acurada recerca de contes, llegendes i articles relacionats amb el tema que es pretén treballar i aprofundir. L’objectiu és difondre la cultura, fomentar la convivència i assumir els valors implícits dels contes. El resultat són espectacles de teatre i titelles, amb música, danses i un vestuari colorista, perquè petits i grans visquin l’experiència de viatjar des d’una butaca. Tanaka Teatre entén el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge, i per descomptat, de diversió.

Les integrants de la companyia tenen altres formacions que complementen la seva tasca. Una és psicòloga i, com a educadora, és professora de teatre i expressió per a nens des de 5 fins a 20 anys; ha dinamitzat tallers sobre la resolució de conflictes a les aules i sobre la pobresa al Caixaforum, també treballa amb empreses dedicades al lleure, com Jocs al Segon. L’altra component és llicenciada en Biologia i s’ha especialitzat en educació ambiental. Ha dut a terme diverses activitats per a escolars relacionades amb el reciclatge, gestió de recursos i l’acostament a la natura.

Tanaka Teatre ha estat seleccionada a La Mostra, Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, al Festival Internacional de Titelles de Gavà, al Festival de Teatre al Carrer de Viladecans i al TOT Festival de Barcelona. Ha actuat en diferents teatres, com el Teatre Poliorama de Barcelona, dins del programa Viu el Teatre de la temporada 2011-2012. Actualment els seus espectacles es programen en circuits com Fundació Xarxa i Rialles, i formen part del PROGRAMA.CAT. També ha format part del Catàleg d’activitats d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. A més a més, Tanaka Teatre ha participat entre d’altres a les Festes de la Mercè de Barcelona, a la Festa del Dia Internacional de les Famílies, a la Festa del Dia Internacional de les Escoles per a la No Violència i la Pau, a The Family Run de Barcelona i Sant Cugat, a festes de Viu el Parc i Fires relacionades amb la Interculturalitat i la Solidaritat, Centres Cívics i Biblioteques i també a vàries escoles de Catalunya, donant suport al seu projecte educatiu.

Alhora, la Companyia elabora creacions a mida en forma d’espectacles, tallers, animacions, visites guiades, activitats lúdiques, dinamitzacions i presentacions per a empreses i institucions que tenen com a públic objectiu els infants i les famílies. Alguns d’aquests projectes s’han dut a terme per a empreses com Caprabo o Encís Cooperativa, o per a institucions públiques com Escoles +Sostenibles de la Diputació de Barcelona, i Ajuntaments com el de Figueres o El Masnou.

Abrir chat