fbpx

Nuestra señora de París

Producciones Quasimodo i La Coquera Teatre

Diumenge 30 d’abril a les 18.00 hores.

Teatre de titelles. Castellà.

75 minuts. Recomanada a partir de 13 anys.

Sinopsi

França. Any 1482. En els freds carrers de París, un poeta, l’atractiu capità de la guàrdia,  un geperut i un home de l’església cauen rendits davant la bellesa d’Esmeralda, una jove ballarina gitana, però el desig d’un d’ells precipitarà un seguit d’actes i conseqüències rere les quals no tornaran a ser els mateixos.

mutis_web

Reserva la teva entrada

 Precio: 12€ – Con reserva: 10€

Fitxa tècnica i artística

Autor de l’obra original: Víctor Hugo

Autor del text adaptat: Marc López Fàbrega

Direcció d’escena: Victoria Crespo

Companyia: La coquera – Producciones Quasimodo

Assessoria de producció: Alberto Rizzo

INTERPRETACIÓ

Quasimodo: Alejandro Tellez

Esmeralda: Laura Mateo

Frollo: Eduard Rodríguez

Febo: Ivette Sanagustín

Clopin: Coline Charvin

EQUIP TÈCNIC

Vestuari: Victoria Crespo

Escenografia: Victoria Crespo

Titelles: Victoria Crespo

Direcció: Victoria Crespo i Marc López Fàbrega

Coreografia: Javier Ara Sauco

Assessoria de RRPP: Claudia Arnal

La Companyia

La Coquera és un a companyia de teatre de Barcelona que es va crear el 2009 amb  la voluntat de produir i promocionar peces teatrals, principalment de text. Amb obres de Valle Inclán, José Luis Prieto, Albert Camus, García Lorca o pròpies de la companyia com ara, Almisdaé, Carrusel o Los fusilados, La Coquera ha presentat els seus muntatges en espais com Porta4, la Sala Fènix o Concómonos i ha participat en festivals de Pineda de Mar, Toledo, Ourense, Móstoles, Pamplona, Granada, Almagro, Toulouse, Lisboa i Barcelona.

Avui per avui, podem dir que, amb dues dotzenes d’integrants i una vintena de muntatges a la seva esquena, segueix intacta el seu interès per la nova creació i les adaptacions arriscades que, lluny de moralitzar, siguin invasives, facin pensar i no deixin indiferent el públic.

En quant a la productora que presenta aquest muntatge, Producciones Quiasimodo, la integren dues persones que formen part de la companyia: Marc López, un dramaturg i Victoria Crespo, una actriu i il·lustradora formada en Produccions Viridiana, que ha volgut amb aquest nom donar-li al muntatge la seva pròpia firma.

Abrir chat