fbpx

Nyam, nyam

Companyia Daquidallà

Diumenges de març a les 10.30 hores i a les 12.00 hores.

45 minuts. Recomanada de 0 a 3 anys.

nyamnyam_web

Reserva tu entrada

Preu: 6 € – Els nens paguen a partir de 12 mesos d’edat.

Sinopsi

Dos cuiners, una olla i moltes cançons Barrejant ingredients inusuals, aquests músics de la cuina ens tocaran melodies i ritmes d’arreu del món.

“Nyam, nyam!” es dirigeix als mes petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre I’infant i I’adult, que I’acompanyarà en ela seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper a I’infant, el de la cuina. amb tocs atractivament visuals.

Nyam, nyam! es desenvolupa com un concert teatralitzat, en el qual els dos cuiners que hi apareixen van barrejant colors diferents en una olla màgica d’on en surten cançons. L’espectacle està especialment pensat per als nadons ja que per una banda es visualment atractiu, senzill i per tant, adaptat als nens i nenes d’aquesta edat; de I’altra, es configura a partir de peces musicals adequades a I’escolta dels nens i nenes més petits: músiques populars, properes, de jocs de falda… però també arranjades amb particularitats que els faran eixamplar els seus horitzons sonors.

Durant el concert, les famílies poden interactuar amb els seus fills i filles a partir d’elements que són entregats pels músics per tal de fer I’escolta interactiva: titelles de mà, teles, bombolles,…

Fitxa tècnica i artística

Idea i text: Joao Braz, Alba Rubio i Stanislas Germain

Escenografia: Joao Braz, Alba Rubio

Vestuari: Modesto Lai

Produccio: Companyia Daquidalla

Fotografia: Modesto Lai

Música: adaptacions fetes per Joao Braz, Alba Rubio i Stanislas Germain

“Atenció: Durant l’espectale, els actors de la companyia us entregaran titelles i d’altres objectes per a ser utilitzats en interacció amb les cançons. Us preguem que els conserveu fins al final de l’espectacle per tal de no interrompre l’obra. Un cop acabi, els mateixos actors us els recolliran. Gràcies.”

REPERTORI:

  • Marieta, vola, vola (popular catalana): xilòfon, violoncel i veu
  • Cargol treu banya (popular catalana): kazoo, tambor, ukelele i veu
  • Papaji (cançó dels indis del Quebec): tambor, violoncel, petita percussió i veu
  • Maquetue (popular d’animació): ukelele, petita percussió i veu
  • Peix, peixet (popular catalana): veu
  • Una barca puja i baixa (popular catalana): melòdica i veu
  • A dinar!! (composició pròpia): campanes de colors
  • Nyam, nyam! (popular catalana): veus

 

La Companyia

Joao Braz és multiinstrumentista nascut a Lisboa.

Viu a Lisboa fins al 2014. És llicenciat en Música Comunitària a l’escola Superior d’Educació/Escola Superior de Música. El seu instrument inicial és la guitarra, començant a tocar més tard l’acordió el violoncel, la bateria i d’altres instruments. Toca en diversos grups d’estils diferents. Ha creat la part multimèdia de l’espectacle infantil Eras de Amor” estrenat al centre Cultural de Belem (CCB). Actualment viu a Barcelona on toca amb Ual-la & La Manada, així com puntualment amb altres formacions. Realitza taller de música amb bebès i amb nens i nenes d’altres edats a l’escola de Música Front Martítim. Forma part d’altres projectes de música comunitària: amb Integrasons, i en el Club Social per a persones amb malaltia mental Aixec on coordina el taller de música amb el grup Efectes Secundaris.

Alba Rubio és cantant, actriu i educadora nascuda a Barcelona.

És llicenciada en Humanitats i diplomada en Mestre de Primària. Després de dedicar-se a diversos projectes educatius, comença el seu periple musical amb el grup Ual-la!, de música i humor, amb el que ja ha ofert més de 200 concerts en ciutats d’arreu del món (Barcelona, Lleida, Tarragona, Vigo, Madrid, Buenos Aires…). Estudia al Taller de Músics i a l’escola de Blues de Barcelona, així com s’ha format amb diverses cantants en estils vocals diferents: Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau i Florència Otero (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam Garcia (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).

Abrir chat