fbpx

OTELO #enlared

El Aedo Teatro

Duració: 75 minuts
Idioma: Castellà
Recomanada a partir de 14 anys

SINOPSI

Fins a nou anys la voldria estar matant-la, diu Otel·lo a l’obra de Shakespeare quan creu que Desdèmona es burla d’ell. L’argument del clàssic és conegut per tots: el Moro creu ser enganyat per la seva amant i per gelosia acaba matant-la a l’últim acte.

Otel·lo bé podria ser un jove de setze anys, i el palau de Venècia bé podria ser un aula d’un institut qualsevol, on les relacions d’amistat, amor, poder, gelosia i secrets corren de pupitre a pupitre, com el mocador de Desdèmona.

​Es possible traslladar els personatges de Shakespeare a un institut? Definitivament, sí. Sense gaires canvis en el text original, mitjantçant un procés de traducció i adaptació, aquesta obra aborda temes actuals entre los joves, com l’assetjament, el bullying, les xarxes socials i la violència de gènere.

Aquesta peça ha obtingut el Premi a la Contribució Tècnico-Artística, i la Nominació a Millor Adaptació i Millor espectacle per a Joves als Premis de Lorca 2019 de la Junta d’Andalusia i la Fundació SGAE.

Aquest espectacle està inclòs al XVII Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para público adulto y familiar de la Red de Teatros Alternativos.

FITXA ARTÍSTICA

direcció – CARLOS ÁLVAREZ-OSSORIO
dramatúrgia – JESÚS TORRES
disseny il·luminació – JESÚS DÍAZ CORTÉS 
motion graphics – GIO LORA
coreografia – DIANA CARO
vestuari – IRENE LÓPEZ
música – RAÚL GAMA
disseny gràfic – JOSÉ PONCE DE LEÓN 
producció – JESÚS TORRES y CAROL DELGADO
fotografia – MOISÉS F. ACOSTA
comunicació – RAQUEL BERINI

Una producció de EL AEDO TEATRO

WEB
Facebook 
Instragram


Funcions realizades:

Divendres 25 d’octubre a les 21h
Dissabte 26 d’octubre a les 21h

Abrir chat