fbpx

Por todas las lunas de hierro

Companyia Poka Yoke Teatro

Dades per confirmar.

Idioma: castellà
Duració: 1 hora

Compra la teva entrada

Taquilla: 15 € / Anticipada: 12 €


Sinopsi

El projecte Por todas las lunas de hierro vol reflexionar sobre l’impacte dels avenços tecnològics en la vida de les persones i sobre la vinculació que existeix entre el seu assemblatge i l’esclavitud a la que sotmeten als seus usuaris i a les persones que els produeixen.

La obra mostra d’una manera poètica els fets que van tenir lloc a la fàbrica Foxconn de la ciutat xina de Shenzen el 2010 quan es van desencadenar una sèrie de suicidis que van ser relacionats amb les condicions laborals dels treballadors a la fàbrica.

Por todas las lunas de hierro explica la història d’una persona emprenedora de bona família que decideix constituir la seva pròpia empresa per a fabricar telèfons nous. La principal característica diferenciadora serà una connexió satel·litària que no respon a una necessitat del mercat, sinó a un anhel: el viatge, l’aventura, lo salvatge i la naturalesa.

Fitxa tècnica

Dramatúrgia i direcció d’escena: Silvana Pérez Meix
Interpretació: Gregor Eistert i Xana Sousa
Diseny gràfic i audiovisual: Berjer Capati
Música i espai sonor: Goran Slavich
Disseny d’il·luminació: Alberto Manzano

 

Sobre la companyia

Poka yoke Teatro és un multiprojecte que reuneix creació i denúncia. Un projecte de dramatúrgia contemporània que es funda el 2018 com a suport creatiu de Silvana Pérez Meix.

Poka yoke proposa móns incòmodes i poètics en transformació que presenten abundants referències a lo industrial, als animals, als vegetals i a lo paranormal. Són diferents universos que es sobreposen per facilitar-nos la reflexió.


Temporada 2019-20:

Dijous 7 de novembre a les 21:00 hores

Abrir chat