fbpx

Què em passa?

Del 6 al 27/02/2021

Cia. Routart

Un contacontes per a primera infància

Idioma: català
Durada: 30 minuts
Recomanada a partir de 3 anys.

Preu: 7 €
Entrada gratuïta fins a 1 any

Compra la teva entrada

Sinopsi

Què va ser abans, la rialla o el plor? Aquestes són les nostres primeres acompanyants de viatge. A partir d’aquí, tot s’anirà embolicant una mica més; tant, que de vegades em costa entendre QUÈ EM PASSA?

QUÈ EM PASSA? és un viatge on descobrirem l’evolució de les nostres emocions a mida que anem creixent: des de les més primàries com la rialla i el plor, fins les més complexes com la frustració o la vergonya. Un contacontes que vol treballar en família l’educació i la intel·ligència emocional.

 

La compañía

Integrada per Laura González i Maria Ramírez, actrius, directores teatrals, docents d’arts escèniques i amb una llarga trajectòria en activitats i tallers dirigits al públic infantil. Han participat en diversos espectacles i animacions infantils, entre els que destaquen el muntatge teatral Cartes al fons del mar, dirigit per Cristina Cazorla i creat per a l’Aquàrium de Barcelona; Diversions i Diverxop’s, animacions musicals de carrer; col.laboració en l’espectacle de titelles El viatge més bonic del món“, de la Cia. La Boia Teatre. També han dut a terme creacions pròpies com El viatge pirata i diversos contacontes com ara Les quatre estacions i Un dia emocionant.

 

https://www.instagram.com/cia.routart/

 

Temporada 2020-21:
18/10/2020

Abrir chat