fbpx
regala teatro porta4

Regala Experiències

Aquestes festes regala teatre

S’acosta el Nadal i, amb ella, els retrobaments familiars, els llargs menjars que es converteixen en sopars, les anècdotes, els torrons i l’alegria de donar i rebre regals. En Porta4 creiem que els millors regals són les experiències, aquelles vivències que es converteixen en bonics records i passen a formar part de la nostra història.

Aquest any volem estar més presents que mai en aquests dies tan especials. Per a això, et proposem dues experiències per a regalar perquè comparteixis la teva passió pel teatre amb els teus éssers més estimats.

Experiències Individuals: Cursos Intensius

En Porta 4 et proposem un total de 8 cursos intensius perquè continuïs formant-te com a actor. Els cursos abasten diferents temàtiques perquè triïs la que més s’adapta a tu. Trobaràs des d’intensius per a millorar la gestió dels nervis quan cal parlar en públic fins a intensius per a aprendre a gestionar un projecte teatral passant per totes les etapes.

Els cursos són de curta durada, de 4, 8 o 12 hores i estan dirigits a estudiants avançats i actors.

Àngels Bassas Colaboradora Porta4
Hablar en público con Àngels Bassas Producción teatral independiente
con Pablo Silva
Claudio Garófalo

Breathwork. Respiración consciente
para actores con Silvia de la Rosa

La función vocal en la interpretación
con Claudio Garófalo
Viure davant de càmera con Nur Aiza

Canto y liberación de la voz con
Pia Nielsen

Pepa Calvo - La poesía dramatizada commedia dell'arte porta4
La poesía dramatizada con Pepa Calvo

Introducción a la Commedia dell’Arte
con Óscar Bosch

Experiències amb els més petits: Ticket Regal (6 entrades por 42€)

Si el que prefereixes és gaudir del teatre amb els més petits de la casa, et proposem aquest Ticket Regal bescanviable per 6 entrades d’adults o nens. El ticket és vàlid durant un any a partir de la data d’emisió. A la nostra cartellera infantil trobaràs totes les obres que estrenem mes a mes.

Comencem l’any amb una activitat musical per crear vincle entre el bebè i l’adult. Us convidem a l’experiència Amb Nadons i Sons.

Descarrega tot el programa

 

Abrir chat