fbpx

Taller de dansa creativa en família amb ‘ALICIA’ de la Cia Luna Teatro Danza

Dissabte 13 de gener a les 11.00 hores

Edat recomanada: a partir de 5 anys
Durada: 45 minuts

Per: Alba Vergne i Júlia Aragonès (actrius de l’obra)

 

Reserva la teva plaça

Preu del taller: 12 € (famílies fins a 3 membres, 3 € més per persona a partir de 4) / Taller + 2 entrades a l’espectacle: 20 €

Descripció

Les ballarines ajudaran a crear l’imaginari d’Alicia a través del cos i la dansa per enriquir la creativitat dels nens i nenes.

Com?

Després d’un escalfament i exercicis corporals a partir de jocs, farem que els cossos estiguin preparats per explorar lliurement la gestualitat dels diferents personatges de l’obra.
Es treballaran la consciència i memòria corporal, la percepció espacial, l’escolta en grup i individual, la sensibilitat davant la música i el ritme i les diferents dinàmiques.

Què busquem?

Ajudar a entrar al nen en un univers imaginari on pugui jugar, inventar, provar i connectar amb el seu propi cos, despertant la creativitat a través del moviment, amb els seus propis
impulsos deixant regna solta a l’espontaneïtat i la pròpia creació. Animals, criatures, persones, emocions, paisatges, sons, estructures, objectes, textures, poesia…formaran part de l’univers a partir del quin despertarem els nostres sentits.

 

Abrir chat