fbpx

¿Qué te habrán hecho sus ojos?

Cia. Provensa Teatro

Del 07 al 28 setembre de 2013

Dissabtes 7, 14 i 28 a les 20:00 hores.

Divendres 13 a les 22:00 hores.

Drama. Castellà i català. 70 minuts.

dsc_0399-web

Sinopsi

Aquesta obra narra la història d’amor de dues parelles molt diferents que s’estimen molt i que pensen lluitar fins al final per aquest amor. El Manuel és un noi català que viu a Barcelona amb la seva actual parella, la Sofía, una noia argentina que resideix a la ciutat comtal des de fa uns anys. La relació d’aquesta parella refelxa una atmòsfera de respecte, carinyo i pau. Un dia, arriba a la casa la Juana, noia argentina i ex novia del Manuel. Aquesta parella va mantenir la seva relació anys enrere quan el Manuel vivia a Argentina.

La Juana arriba a Barcelona amb la idea de recuperar la relació amb el Manuel. La Juana al·ludeix que ell és la seva ànima bessona i que per tant han d’estar junts. El Manuel haurà de fer front al dilema humà entre la passió i l’amor, barrejat amb el destí de l’ànima. Mentres, la Juana i la Sofía lluiten pel seu amor i breguen amb el desarrelament, la immigració i la pèrdua de la seva terra natal humanament lligada a la identitat.

Fitxa tècnica

Intèrprets: María José Cordonet Castagneto, Ailin Migliora, Toni Mas Parés.
Direcció i dramatúrgia: Gabriel Beck
Tècnic: Daniel Sánchez Tamareu
Escenografia: Compañía Provensa
Fotografies: Gabriela Ledo y Gabriel Beck

La companyia Teatral Provensa neix a Buenos Aires, Argentina, on va estrenar diversos espectacles resultant molt reeixides totes les seves posades en escena.

Al juny del 2013 la companyiarealitza el seu primer espectacle 8 veces te dejo a Barcelona, tenint molt bona acollida per part del públic.

A partir de l’èxit obtingut creen el seu segon espectacle ¿Qué te habrán hecho sus ojos?, obra dramàtica amb text i direcció a càrrec de Gabriel Beck.

Abrir chat