fbpx

Te voy a matar mamá: nova Producció de Porta4

Aquest dissabte la directora i professora de Porta4, Verónica Pallini prorroga Te voy a matar mamá, una producció pròpia dirigida per Francesc Amaro.

L’obra es va estrenar el desembre, i ara hi tornem amb moltes ganes. Durant els dos dissabtes de gener (21 i 28) i tots els dissabtes de febrer la podreu veure a Porta4 a les 19.00 hores.

Te voy a matar mamá, tracta d’una filla que està esperant la seva mare per matar-la. Parla imaginàriament amb ella. Contradictòriament l’acusa de tot allò que va fer i no va fer, li reclama la falta de afecte i la sobreprotecció, el donar-li massa llibertat i el no deixar-la créixer. Les raons de cada una de les seves decisions, no només respecte ella, sinó també en relació amb el seu pare, la culpa per les seves frustracions. Totes aquestes accions culminen en un fet inesperat. A partir d’aquesta situació la peça intenta esbrinar, amb humor i emotivament, en els sentiments menys racionals i plens de contradiccions d’aquesta relació tant complexa: mare – filla.

Eduardo Rovner, l’autor d’aquesta obra estrenada a Buenos Aires, va animar a Verónica Pallini la realització d’aquest text a Barcelona. Va voler que particularment ella defensés aquest paper.

Per anar fent boca us deixem amb el teaser de l’obra, segur que us sorpendrà!
I si vols reservar la teva entrada ho pots fer clicant aquí.

Abrir chat