fbpx

Teatre visual i poètic pels més petits en Porta 4

 Algodón, de la companyia càntabra Escena Miriñaque, es veurà el 8 i 9 de desembre, a les 17:00h i 12:00h, respectivament.

L’espectacle, destinat a públic de 0 a 4 anys, està inclòs al XVI Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para público adulto y familiar de la Red de Teatros Alternativos.

Els dies 8 i 9 de desembre la sala Porta4 acollirà l’espectacle per a la primera infància (de 0 a 4 anys) Algodón, de la companyia càntabra Escena Miriñaque. Es tracta d’un treball molt especial que des de la seva estrena en 2017 ha recollit estupendes crítiques i reaccions.

Emmarcat a la programació del XVI Circuito de Danza y Teatro de la Red de Teatros Alternativos, a la qual pertany Porta4, aquest treball ofereix una proposta de 35 minuts, divertida i poètica, que convida a un passeig entre els núvols, paisatges de cotó canviants, únics i aeris. Tal com resa al programa, “si ens detenim, veurem a Violeta, un núvol alt flac i coqueta o a Gastón gran, gris i barrigot. Núvols com a emocions engabiades en el nostre cor. Núvols grocs, amb alegres rajos de sol, altres espantades amb la por de la llum apagada. Cadascuna amb el seu nom, el seu color, la seva emoció. Allà dalt viuen els habitants de Algodón.

Amb direcció de Blanca del Barri i interpretació de Iria Angulo i Yolanda González, Algodón, en el qual deu bebès acompanyats per un adult, podran participar en l’escenari, (la resta podrà seguir l’espectacle des del pati de butaques), porta el segell de qualitat del discurs d’Escena Miriñaque, consolidada companyia teatral de l’escena càntabra.

 

 

El Circuito i la Red

El  Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para público adulto y familiar és un programa impulsat per la Red de Teatros Alternativos amb el suport del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), ), ideat amb l’objectiu de facilitar la gira a companyies de teatre i dansa per les sales alternatives associades a la Red en todo el Estado.

La Red de Teatros Alternativos és una associació que agrupa a 44 sales i teatres de petit i mig format que estan gestionats per un equip privat amb un projecte innovador i de risc artístic.


Contacte

Porta4: comunicacio@porta4.cat

Circuito de la Red: prensacircuito@redteatrosalternativos.info

Abrir chat