fbpx

Torna Dos Familias

Després del gran èxit que va acollir Dos Familias el passat desembre, tornem a programar l’obra a Porta4.

Els diumenges de febrer a les 20.30 hores la sala Porta4 omplirà 75 minuts amb aquesta peça que segur que no us deixarà indiferents.

El primer diumenge hi haurà un col·loqui post funció dins de:

logo Travessia Recomana_petit

Dos Familias és un muntatge que té l’ambició de posar sobre l’escenari les pors, les alegries, incerteses i, també, moments surrealistes que freqüentment es donen en un tema tan important com és el de cuidar un menor que disposi de la calor d’una família que li dóna amor.

Amb un to a cavall entre el drama i la comèdia, Dos Familias emergeix amb la voluntat que qualsevol espectador pugui posar-se a la pell de cadascun dels personatges de l’obra, sense oblidar tampoc la veu més important: la del nen, sobre el qual gira l’acció.

El Miquel ha recuperat les regnes de la seva vida i, amb elles, la custòdia del seu fill biològic.

El nen, al qual gairebé no coneix i al que va perdre només néixer pel seu problema amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i el Marcos, els pares d’acollida, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa…

El Miquel li deu al nen una vida sencera, tota una vida per endavant; la Cristina i el Marcos, la possibilitat de continuar amb la vida que han viscut junts fins ara.

Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents. Una trobada necessària.

DOS FAMILIAS – CRITIQUES

Abrir chat