fbpx

Twin sisters clown

5 i 12 de febrer de 2017.

Twin sisters

Diumenge a les 17.00 hores.

Clown. Català. 50 minuts. Recomanada a per a tots els públics.

#TwinSisters 

twin_sisters_web

 

Sinopsi

Les dues germanes bessones, son ajudants d’en Fakir, però aquest ha desaparegut. Serà una actuació absurda, d’objectes punxants, contorsionisme, llançament de ganivets, foc… Germanes que s’estimen però es fan la guitza, oculten informació i s’enganyen. Finalment guanyarà més l’amor que es tenen? O es calaran foc l’una a l’altre?

Companyia

Som germanes bessones i filles de pares sords. Tenim un codi intern únic, molt expressiu i gestual. Hem treballat per a varies companyies juntes i per separat des de 1998. Avui, decidim unir els nostres coneixements i crear Twin sisters clowns.

Mercè Gil

Actriu i pallassa. Titulada al institut d’estudis dramàtics Berty Tovías. Rep cursos d’entrenament actoral, creació i dramaturgia i es forma com a pallassa per la Merche Ochoa. Ha Intervingut en una dotzena de muntatges teatrals. Es cofundadora de les companyies teatrals Via teatral i La trastienda produccions. • Ademés, és couch cinematogràfic i forma a joves i actors sords.

Montserrat Gil

Actriu i pallassa. Rep formació de diferents mestres sobre teatre d’improvisació i de creació, màscara neutre i comèdia de l’art, clown, cos i moviment, performance, presència escènica i irradiació de l’actor. Ha participat en diverses obres on destaca el teatre de carrer i de màscara. Imparteix tallers d’intel·ligència emocional on hi aplica el teatre com a eina d’integració.

Abrir chat