fbpx

En lo alto para siempre

Companyia Infinito Detalle

 

Idioma: castellà
Duració: 1 hora

Sinopsi

La Virginia és la mare de dos fills. La Lídia, la menor, que cuida del bebè que porta dins seu des de fa uns mesos. I en Pablo, del que ja només queda la memòria del seu cos, el seu fantasma, des del moment en que es va suicidar triant l’àtic com la seva plataforma d’enlairament cap al no res.

La Virginia es troba afincada al terrat, en un deambular mental, un limbo que sembla infinit, revivint amb dolor i impotència l’instant en el que el seu fill va prendre la decisió de retirar-se de la vida.

L’explosió inesperada d’una canonada d’aigua dins de casa seva comença a inundar el seu apartament. Provocant, casualment o no l’arribada de l’Emili, el lampista que es presenta per solucionar el problema que s’anticipa catastròfic.

 

Fitxa tècnica

Dramatúrgia: Camila Fabbri i Eugenia Pérez Thomas
Direcció: Lucas Melitón y Bruno Ravaglia
Producció: Infinito Detalle
Interpretació: Laura Mira López, Vanesa Margó i Carlos Reyes

 

Sobre la companyia

Infinito Detalle és una productora multimèdia que neix de la convergència de directors i actors escènics de Catalunya i Argentina. La productora està interessada en un teatre modern que explora lliurement les seves possibilitats estètiques per fer possible una comunicació íntima amb l’espectador, abastant tant temes universals com contemporanis. Es posicionen de cara al futur per crear contingut d’alta qualitat estètica i empremta personal.

 

Aquesta obra va ser estrenada de Buenos Aires:


Temporada 2019-20

Diumenge 27 d’octubre a les 19:00 hores · ESTRENA
Dijous 31 d’octubre, divendres 1 i dissabte 2 de novembre a les 21:00 hores
Diumenge 3
de novembre  a les 19:00 hores

Abrir chat